1. KOLO RVL / JUG AO

REGIONALNA VATERPOLO LIGA, 21.01 – BEOGRAD
MORNAR BS – JUG AO 5:15

(1:3), (2:4), (1:5), (1:3)

Strijelci (Mornar): R.Akrap (3), Vrdoljak (1), Majić (1)


Nakon završetka prvog kola, iz Beograda nam stižu (bez)bodovno očekivane vijesti. Očekivane utoliko jer smo u najavi susreta već naglasili naša očekivanja, odnosno neočekivanja. Rudarenje bodova protiv Juga je, bar za veliku većinu ekipa, u rangu znanstvene fantastike. Kako i mi spadamo u tu većinu, nismo imali nikakvih očekivanja pa samim tim ni razočaranja. Možda prethodno i nije napisano u nekom sportskom duhu (nadanja), ali mi se ipak više volimo držati što bliže realnosti, podaleko od bombastičnih naslova te neutemeljenih izjava ili najava.

 

Kako je redakcija jako daleko od glavnog grada Srbije, za informaciju o utakmici smo se morali poslužiti telegrafom, pardon mobitelom. Za izjavu smo upitali današnjeg trostrukog strijelca Roka Akrapa:

” U utakmicu smo ušli bez imperativa pobjede. Sam početak i nije bio tako loš kako rezultat govori, a sve to zahvaljujući našem čuvaru mreže Marinu Kordiću, koji je bio na visokom nivou. Do kraja druge dionice susreta dosta dobro smo odolijevali ekipi Juga, kad je uz naš umor došla na vidjelo kvaliteta protivničke ekipe. Ovim putem htio bih pohvaliti trenera Borisa Pavlovića koji je pobijedio svoju veliku tremu i odradio jako dobru utakmicu. Isto tako bih za kraj čestitao suigračima na borbenosti a ujedno ekipi Juga na zasluženoj pobjedi”

 

Više ili manje, Roko nam je rekao sve što nas je zanimalo, pa mi ne bi ništa posebno dodali. Sljedeća utakmica nam je u popodnevom (17:00) terminu, gdje nas očekuje momčad Partizana koja je danas poražena od domaćina Crvene Zvezde sa 13:11

Idemo dalje Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security