1. Utakmica četvrtfinala / Solaris

Prvenstvo Hrvatske Seniori / 26.Ožujka / 19:30 h /  SPLIT

VERSUS SOLARIS  (Sezona 2022 / Epizoda 2/3)

Nismo se ni osvrnuli, a već nam evo druge epizode iz mini serijala utakmica sa Solarisom. Dojma smo kao da ih nam je prepisao sam liječnik opće prakse; Uzmite po jedan Solaris, dva puta u razmaku od 72 sata! Sestrooo … sljedeći!

Slijedeći upute liječnika, sljedeći nastup zakazan nam je u gore navedenom terminu. Porazom u srijedu (dan, ne meta) protiv preporučenog protivnika, prvu utakmicu četvrtfinala igramo na domaćem (domaće je inače sad “in”, kao npr; “Je li to domaći bazen? Naravno! Onda mi molim vas dajte dva komada!”) plivalištu, dok je uzvrat na ne-domaćem “Prilazu tvornici 35” u Šibeniku.

Kako su od prethodnog susreta prema receptu prošla puna 72 sata, detalji s te utakmice su nam već polako u magli. Nekako se u daljini prisjećamo da smo do polovine susreta bili al pari, dok smo u nastavku doživjeli popriličan pad koncentracije. Može li se u ta duga 72 sata nešto toliko bitno promijeniti, pa da umjesto poraza upišemo prvu četvrtfinalnu pobjedu?


Da bi saznali može li se u tako kratkom roku nešto promijeniti, morali smo potražili stručnu pomoć. Ne u vidu psihološke pomoći kako ste (naravno) odmah pomislili, nego u vidu pomoći od strane našeg stručnog vodstva – trenera Borisa Pavlovića:

 

Došli smo do trenutka sezone kada više nema kalkulacija i skrivanja, kada kreće “jednomjesečni rat”, a prvu bitku igramo na svom “bojištu” protiv ekipe Solarisa. Očekuju nas dvije prave, muške utakmice, u kojima vjerujem da imamo svoje adute i šanse za prolazak. Prvo poluvrijeme igramo u Splitu, gdje hrabro i odlučno ulazimo u taj susret. Dvije ekipe koje se dobro poznaju,koje su odigrale dosta susreta ove sezone i svakako nas očekuju neizvjesni dvoboji, gdje će svaki pogodak imati težinu i vjerujem da ćemo mi biti ti koji ćemo ostvariti prolazak u polufinale.


Ne preostaje nam ništa drugo nego da zahvalimo našem uvijek na suradnju spremnom Borisu, i da njemu i našim mladićima poželimo sreću na utakmici.

Idemoooo … Mornari!


Scroll to Top
Malcare WordPress Security