4. kolo – još jedna pobjeda

Nastavljamo u istom ritmu

 

Četiri kola za četiri pobjede. Današnja utakmica protiv Zadra je prva gostujuća utakmica ove sezone, a odradili smo je jako uspješno, možda i lakše od očekivanog. Kao i prošlu utakmicu nije bilo nikakve drame, sve je išlo nekako više – manje glatko i rutinski.

Utakmicu su predvodili sa po 4 postignuta pogotka;  naš mladi Domagoj član velike sportske obitelji Butić (nema kod njih ko ne igra vaterpolo; 3 brata, 4 sestre…  svi su bazenu) te naš kapetan i dobri duh Mornara Duje Buzdovačić. I to bi bilo sve.

 

Naravno da to nije sve, samo provjeravamo je li pratite. Ukoliko i niste, zato jesu blizanci Akrap, pa su tako “prateći” utakmicu obojica postigla 6 golova – ali ovaj put bratski podijeljeno, svaki po 3 zgoditka. Vrijeme će pokazati ali trenutno među prvih deset najboljih strijelaca lige, imamo čak četvoricu naših mladića. Na njih smo već nekako navikli ali današnje pravo “otkriće” je naš najmlađi član ekipe, Luka Omrčen (2004. g) koji je postigao čak tri zgoditka iz tri udarca. Čestitamo Luki na njegovim prvim seniorskim golovima ali isto tako cijeloj momčadi te stručnom stožeru na pobjedi !

Da ljubitelji dramskog žanra ne ostanu ponovo prikraćeni, preporučujemo im utakmicu sljedećeg kola kada na Poljudu dočekujemo Korčulanski KPK. Detaljnije o svemu tome, čitajte u našem idućem “broju”. 😀

Scroll to Top
Malcare WordPress Security