4. Kolo PH / Pobjeda u gradskom okršaju

U najavi članka utakmice naglasili smo da nam je ekipa OVK POŠKA-a zbog većeg broja priljeva nego odljeva igrača, relativan misterij. Odnosno sad već uz riječ misterij možemo dodati riječ bili (nije boja nego glagol), odnosno bili su nam misterij. Iako smo u najavi susreta bili dosta oprezni, ipak smo bili poprilično uvjereni u našu momčad, i znali smo da će bodovi ostati u Splitu. Naravno da bi u bilo kojem slučaju bodovi ostali u Splitu (samo smo vas testirali), ali posebno nas veseli što su u konačnici ipak pripali nama, kako smo nekako i očekivali.

Vratimo se na misterij … krenulo je nervozno s obje strane, “boksačkim”ispitivanjem snaga, veliki broj udaraca s nerazmjernim upisivanjem u listu strijelca. Iako je 1/4 završila rezultatom 3:1 u našu korist, nervoza se provlačila i kroz početak drugog dijela susreta. Tu smo se već pronašli (kako kažu; “bolje reći; Evo me! – nego; Di sam?”), ostvarili zavidnu zalihu prednosti od 7:2 … 9:4 koja nam je bila više nego dovoljna da susret mirno privodimo kraju. Najraspoloženijim za odgonetanje misterije pokazao se Duje Akrap sa upisanih šest “odgonetača” iz svojih 9 pokušaja. “Lako” je Duji bilo rješavati misterij nakon što mu je kapetan Duje Buzdovačić (opet Duje, nije moguće da je to slučajnost!?) otvorio put sa svojim prvim zgoditkom i brojnim zarađenim isključenjima na utakmici. Upravo iz tog razloga, za dojam nakon utakmice upitali smo baš njega, kapetana Duju Buzdovačića:

Duje Buzdovačić (bijela kapica)

“Bez namjere da podcjenjujemo protivnika, mislim da smo u ovom trenutnu puno kvalitetnija ali i spremnija momčad od POŠK-a. Dok se držimo plana igre koji nam naš stručni stožer predstavi, naše igre u bazenu su dobre. Nakon ove utakmice posebno bi pohvalio Duju Akrapa i golmana Marina Kordića, koji su nas nosili dok se nismo odvojili na pristojnu razliku. Nošeni ovom pobjedom nastavljamo s jakim trenizima u nadi da spremno dočekamo nove izazove!”

Da se nadovežemo na kapetanovu posljednju rečenicu izjave, upravo novi izazov koji nas očekuje je HAVK MLADOST u sljedećem kolu Prvenstva Hrvatske.

Mladost je ovu sezonu …. (PROMIDŽBENI PROGRAM) ….više o tome čitajte u sljedećem “broju”.

Do slušanja!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security