5.Kolo Regionalne Lige / Šabac

ZAGREB, 26.Studenog
MORNAR BS – ŠABAC 4:13
 (0:5), (2:0), (0:4), (2:4)

Strijelci (Mornar):  Bušelić (2), Čumbelić (1), Budiša (1)


Ukoliko je i bilo kakvih dilema, kao recimo iz naše najave utakmice, otklonjene su u samom startu. Gosti su od samog starta krenuli žestoko i odmah nam s 0:5, na kraju prvog perioda, dali do znanja kako će utakmica izgledati. Možda su ih jučer naljutili naši susjedi iz Jadrana, visokom pobjedom, pa su danas odlučili žestoko ‘udariti’ po splićanima. Šalu na stranu, rekli smo da nam je ovdje osim samog osvajanja lige (opet mi …) jedini istinski cilj da prođemo bez dodatnih opterećivanja zdravstvenog sustava – ili ‘nemedicinskim’ rječnikom rečeno, bez novih ozljeda.


Nakon prvotnog šoka malo smo se oporavili, te nam je drugi period donio nova dva zgoditka, zamijenivši uloge s gostima, koji su u ovom periodu ostali na nuli.

Kao da je prema dogovoru, treći period donio je novu rotaciju. Jasno vam je da su ‘na redu’ sada bili protivnici, pa su slijedom ‘uigranih’ rotacija oni nas ostavili bez zgoditaka, ali uz dodatak od njihova četiri. Posljednji period obje momčadi ‘zanemarile su rotacijska pravila’ pa smo tako mi postigli dva pogotka, a oni duplo više.

Još jučer smo zaboravili spomenuti da je s bolovanja od preko 42 dana, s liste HZZO-a skinut Roko Akrap koji se pridružio momčadi u Zagrebu. Iako još nije potpuno oporavljen, ‘komisija’ je odlučila da može nastupati, pa mu tako trener Pavlović mora povremeno dopustiti da bar ‘dotakne’ vodu.

Sutra nas za posljednji dan turnira čeka najubojitiji protivnik, viceprvak Europe – Novi Beograd.

Do sutra …

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security