6. Kolo PH / Jaki udari Juga

(4:1), (6:2), (4:0), (5:4)

Ne, nije prognoza dežurnih sinoptičara, nego rezultat naše utakmice u Dubrovniku. Ova utakmica trebala je biti odigrana u Subotu 13.11 ali je premještena na dan ranije – za petak 12.11.2021. Zašto vam ovo govorimo !? Zbog toga što je upravo to jedini razlog našeg poraza! Tempirali smo našu psihofizičku spremu upravo za Subotu i to baš u 19:00 h ! Ne samo da je termin utakmice pomaknut za dan ranije, nego se igralo čak i sat ranije od predviđenog, i za nas tu više nije povratka. Da se igralo u Subotu u 19:00h, umjesto u Petak u 18:00h, ne bi bilo nikakve sumnje u pobjedu, a ovako nam je preostalo samo da se prepustimo sudbini.

Sudbina je htjela da “Subota u Petak” bude naklonjena domaćinima, koji su ovaj put imali veliku sreću uhvativši nas potpuno nespremne na Petak koji je trebao biti u Subotu! Nakon što smo nekolicinu igrača iz startne postave ostavili u Splitu kod; traumatologa, infektologa, fizioterapeuta … šanse su nam bile ravne temperaturnoj brojci na kojoj se inače smrzava voda.

O samoj utakmici nekako nam najviše priča krajnji matematički “omjer” na semaforu. Bitno oslabljeni, bez čak šestorice igrača, u Dubrovnik smo već putovali s jasnom spoznajom, gdje je jedina nepoznanica bila gol razlika. Za što manju krajnju gol razliku pobrinuo se Marin Vrdoljak koji nas je sa svoja 4 zgoditka ipak održavao, ako je “na životu” prejaka riječ, onda bar “na aparatima”.

Marin Vrdoljak

“Vaterpolsku potvrdu” za svoj debitantski nastup u seniorskoj konkurenciji ishodio je Luka Penava, kojem ovim putem čestitamo na teškom vatrenom krštenju, uz želju da sljedeći put nastupi protiv nekog malo manje zahtjevnog protivnika.

Sljedeće kolo u Poljudu nam  donosi pravu vaterpolo poslasticu, ekipu Solarisa, s kojom su nam sve opcije otvorene. Više o tome … već znate, u sljedećem broju našeg izdanja.

Do slušanja!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security