7.Kolo Regionalne Lige / Jug

ŠIBENIK, 19.Siječnja
JUG AO – MORNAR BS  17:5
 (4:0), (6:2), (4:0), (3:3)

Strijelci (Mornar): Hrvatić (1), R.Akrap (1), Bušelić (2), Duhović (1).


Iako finalni rezultat govori upravo suprotno, ovo nam je bila najlakša dionica našeg šibenskog puta. Najlakša u smislu da malo koja momčad može iznenaditi Juga, pa smo nažalost već i prije početka same utakmice mogli naslutiti što nas očekuje. Obzirom da u ovakvim utakmicama nedostaje ona istinska sportska draž, neizvjesnost rezultata, drama do posljednjih sekunda … odnosno sve ono što sport upravo čini zanimljivim, sigurno vam je puno jasnije zašto utakmice protiv Juga spadaju u rubriku ‘lako ćemo’.

Standardno brzopotezno otvaranje Juga odmah je na kraju prvog perioda rezultiralo s 4:0. Nastavak susreta donio je isto ‘vrijeme’, veliku naoblaku s obilnim padalinama, posebno na predjelu našeg gola. Sunce iza teških oblaka samo mrvicu se ukazalo tek u drugom dijelu trećeg perioda, kada su Hrvatić, a potom i Bušelić pospremili lopte iza Popadića. Treći period strijelce smo apsolutno odmarali za posljednju dionicu, kada su zareze na Jugovu pobjedu ubilježili; još jednom Bušelić, R.Akrap te Duhović.

Uglavnom današnju već ‘unaprijed otpisanu’ utakmicu, odigrali smo s mislima na sutrašnju neupisanu utakmicu. Kao što već znate sutra nas očekuje važna bitka protiv Primorca, koja bi mogla odlučivati o daljnjoj ligaškoj sudbini, kako o našoj, tako možda i o njihovoj.

Do sutra …

Scroll to Top
Malcare WordPress Security