7.Mjesto Nada na Prvenstvu Hrvatske

KORČULA 05 – 08.SVIBNJA

Na Prvenstvu Hrvatske koje se odigravalo na Korčuli od 5 -8.Svibnja, naše Nade, u konkurenciji 16.ekipa – zauzele su konačno 7.mjesto ukupnog poretka. Tehnički smo zauzeli 8.mjesto, ali kako je ekipa mladih Barakudica nastupila van konkurencije a bile su ispred nas, automatski smo se popeli za jedno mjesto naprijed.


Sam turnir odigrali smo nekako toplo – hladno, nismo nikako uspijevali pronaći solidnu sredinu. Potpuni rezultatski ekstrem u vidu ili pobjede, ili poraza od 10-tak i više razlike. Sredinu smo tek nakratko uspjeli pronaći, nakon zbog problema s crijevnom virozom, otkazane utakmice protiv VK Zagreb. Tada smo, iako iscrpljeni, imali poprilično dobru utakmicu protiv mladih Barakudica koja je imala bizaran završetak. Spomenuli smo na mrežama da su protivnice imale posljednjih 7 sekundi za napad, kojeg nisu iskoristile. Sudac je odsvirao kraj, i mi smo s pobjedom od 4:5 trebali ići u borbu za 5.poziciju, ali ne! Zapisnički stol se sjetio da su zaboravili pustiti vrijeme tih posljednjih 7 sekundi, i Barakudicama su poklonili ponovni pokušaj. Iz ponovljenog zadnjeg napada, u posljednjoj sekundi utakmice 0:01, postigle su zgoditak koji je značio nastavak na ruletu peteraca. I tu smo smo se pokazali jako dobri, sve do jednog promašaja, koji nas je koštao pobjede i odbacio u borbu za 7.mjesto. Svjedočili smo velikom izljevu emocija, bilo je tu i suza i plača od strane naših mladih snaga. U tom trenutku bilo nam ih je jako žao, uložili su toliko truda, dali sve od sebe … da bi završilo na način na koji je završilo.

Rezultati svih naših utakmica na prvenstvu

Posljednji dan turnira, bitno emocionalno ispražnjene i virozom iscrpljenje, čekala nas je ekipa šibenskog Solarisa. Odmah se vidjelo da smo ostali bez snage i energije, tako da Solaris nije imao velikih poteškoća u ostvarenju pobjede.

Nakon svega, nemamo nikakav razlog za nezadovoljstvo prikazanim na turniru! Dapače, možemo samo biti ponosni na našu ekipu Nada, koji su se pokazali kao poprilično dobri borci – čak i u ekstremnim okolnostima!

Djeliće atmosfere s turnira, donosimo vam u galeriji slika, uživajte!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security