8.Kolo Prvenstva Hrvatske / KPK

16.Prosinca, 19:30h / Kor─Źula

­čö╣Nakon zaslu┼żene dvotjedne pauze, vra─çamo se Prvenstvu Hrvatske gdje nas u 8.kolu do─Źekuje kor─Źulanski KPK. S njima se ovu sezonu jo┼í nismo imali priliku susresti (osim u prolazu putem prema svla─Źionicama u Poljudu, ali to nekako ne ra─Źunamo). Doma─çini trenutno borave na pretposljednjem mjestu ljestvice, s ukupno 4 osvojena boda – ili pesimisti─Źkim rje─Źnikom; samo dva manje od nas! Spomenute bodove zaradili su na otoku, podjelom bodova protiv OVK PO┼áK-a, ali i neupitnom pobjedom u gostima kod VK Zadra. Kombinacija su mladosti i iskustva, gdje pod iskustvom prvenstveno mislimo na jo┼í uvijek aktivnog, ali i aktualnog Sr─Ĺana Antonijevi─ça. Ovu sezonu poja─Źali su se, iz vaterpolske perspektive gledano, igra─Źima iz ‘egzoti─Źnih’ zemalja; dvojicom kana─Ĺana (nismo pogrije┼íili, znamo da ovo nije hokej), te jednim ┼áve─Ĺaninom, koji im kako stvari stoje odra─Ĺuju potrebne uloge.

Mi smo s druge strane, s ve─ç tradicionalno nekompletnom mom─Źadi, u posljednjem kolu odigrali jako dobru utakmicu protiv ‘mladosta┼ía’, ┼íto nam je poprili─Źnim podiglo raspolo┼żenje. Iz stacionara su nam se polako po─Źeli vra─çati igra─Źi za kompletiranje sastava, iako jo┼í nisu spremni zasjati svojim punim sjajem.

Gostovanje na kor─Źulanskom teritoriju nikada nije ‘ma─Źji ka┼íalj’, ali (mo┼żemo slobodno re─çi) ipak se nadamo da ─çemo bodove ukrcati na povratni trajekt za Split. Doma─çini nas sigurno ne─çe do─Źekati ‘ra┼íirenih ruku’ (osim njihovog ─Źuvara mre┼że), ali mislimo da bi na┼í spoj mladosti, ali i mladosti, ipak trebao nadvladati sve mogu─çe oto─Źke zapreke.

Naprid Mornari!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security