8.Kolo Regionalne Lige / Primorac

ŠIBENIK, 20.Siječnja
MORNAR BS – PRIMORAC  14:10
 (4:2), (3:3), (2:3), (5:2)

Strijelci (Mornar):  Hrvatić (2), R.Akrap (2), Buzdovačić (3), Bušelić (3), D.Akrap (3), Čumbelić (1)


U najvažnijoj regionalnoj utakmici ove sezone, naši mladići pokazali su se u svom najboljem izdanju! Odlično odigrana utakmica u kojoj su se pokazali kao prava ekipa, dali i više od sebe, odnosno i više od svog maksimuma. Obzirom na ozljedu, plašili smo se da li će na turniru moći nastupiti Duje Buzdovačić, a on ne samo da je nastupio nego je velikim dijelom zaslužan i za pobjedu. Pridodajmo tu još i neoporavljenog Roka Akrapa koji je upisao dva zgoditka, odličnog Kordića na golu, ponovno golovima aktivnog Hrvatića, kapetana Duju Akrapa, “Mornarevog Jokovića” – F. Bušelića … izgleda da nateže situacije, izvlače ono najbolje iz naših mladića!

Jedino vodstvo Primorca, bilo je ono za stresan uvod na samom početku susreta,od 0:1. Jug nam je jučer pokazao kako se otvara utakmica, čega smo se na brzinu prisjetili, te na kraju prvog dijela okrenuli rezultat na 4:2 u našu korist. Dok nam je još bio u sjećanju jučerašnji dvoboj, napravili popriličnu razliku, te tijekom 2/4 otišli na čak nestvarnih 7:3. U trećem periodu susreta malo smo se opustili, odlutali smo mislima, što je protivniku bilo dovoljno da nam se ponovno približi na dva, a kasnije i na samo gol razlike. Povratkom misli u vode šibenske Crnice, povratili smo i dotadašnju stabilnost u igri, te u posljednjem periodu s 5:2, potpuno zasluženo nadigrali protivnika.

Kao kuriozitet utakmice izdvojili bi da je naš trener Boris Pavlović za vrijeme svoje igračke karijere, tijekom četverogodišnjeg perioda i u Primorcu, nastupao upravo pod trenerskim vodstvom Ranka Perovića, njihovog i sadašnjeg aktualnog trenera. Da li je Pop (op.a. Boris Pavlović) poznavajući protivničkog trenera ‘u dušu’, to znanje kapitalizirao u današnjoj utakmici, upitali smo upravo njega samog:

” Današnja utakmica po meni je bila prava mornarska, od početka do kraja. Ušli smo u nju čvrsto i odgovorno, s izrazito jakom željom i htijenjem. Nemam što posebno otkriti, osim čestitati ovim mladim momcima na svemu danas prikazanom, u nadi da ćemo u ovom ritmu i nastaviti.

Zahvaljujemo Borisu na izjavi, a ujedno čestitamo njemu i svim igračima na ovoj važnoj pobjedi!

Sutra nas u terminu 13:30 očekuje još jedna ekipa iz Crne Gore – Jadran HN, koji je danas remizirao s Solarisom. Utakmicu ćete moći pratiti uživo na kanalu ARENA SPORT 1.

 

 

 

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security