9.Kolo Prvenstva Hrvatske / OVK POŠK

07. Siječanj, 18:00h

🔹Vremenski razmak između 8. i 9. kola uplatio nam je godinu više na životni saldo, ali nas je zato učinio i pametn … ništa, zaboravimo to … iskusnijima ali i na kidnapiranje otpornijima (čitaj: starijima i debljima), definitivno! Prethodnu vaterpolsku godinu u povijest smo ispratili odličnom igrom, okrunjenom visokom pobjedom u sudaru protiv korčulanskog KPK. Stoga u gradski okršaj ulazimo s ‘pole position’ broj 6. – dok su naši rivali tek dva mjesta nakon, ali i s 5 bodova zaostatka.  POŠK je u ovu sezonu krenuo dosta ambicioznije od prethodne, te su na klupu doveli poznatog trenera, nekadašnjeg mornarevca – Joška Krekovića. Od Jadrana su posudili još jedno ‘naše dite’ – golmana Luku Podruga, koji im je poprilično dobar adut za anuliranje protivničke ‘proizvodnje’. U susjeda su ‘preskočili’ i Ante Carev te Toma Ivišić, koji će ovu sezonu braniti boje OVK Poška. Naši protivnici prošlu godinu zaključili su porazom, ali protiv vrlo dobre momčadi Primorja. Moramo priznati da su u toj utakmici ostavili dobar dojam, gdje su sve do poluvremena imali neodlučen rezultat, ali i u nastavku dodatno namučili favorizirane Riječane – što zvuči kao dobar uvod u gradski okršaj. Za “uvid iz tuđe glave” odlučili smo skoknuti do protivničkog tabora, gdje smo za viđenje susreta upitali upravo protivničkog stratega, Joška Krekovića:

“Sam pogled na ljestvicu bez dileme daje do znanja tko je favorit ovog susreta. Mi ćemo sigurno dati sve od sebe, a moja najveća želja je da naša ekipa pruži dobru partiju, da utakmicu bar učinimo zanimljivom i neizvjesnom.”

Upravo ozbiljniji suparnički ulazak u novu sezonu, trebao bi nam jamčiti uzbudljivu utakmicu – odnosno pravi gradski derbi. Ulaz je tradicionalno slobodan, ne trebaju vam ni euri ni centi, a subotnji termin od 18:00h čini se idealnim.

Ajmo Mornari po ta nova 3 (0.40) boda !!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security