Razigravanje za 5.mjesto / 2.Utakmica

Prvenstvo Hrvatske Seniori / 07.Svibanj / 20:00 h / RIJEKA

Nakon što se prvi dio pokazao kao hit, logičan slijed događanja je prikazivanje njegovog drugog nastavka. Iako je drugi dio u rijetkim slučajevima dobar kao prvi, ipak imamo obavezu gledateljima omogućiti uživanje u nastavku popularnog hita – Razigravanje za 5.mjesto. Kao što svi vjerni fanovi znaju, prvi dio priče odvijao se prethodnu Subotu u Splitu. Radnju smo “režirali” tako da svima bude uzbudljiva; Riječanima do poluvremena jer su vodili sa 4:7, gledateljima jer smo u potpunosti preokrenuli utakmicu, a i nama samima jer smo na koncu izišli kao pobjednici.


Ishod dvoboja u Rijeci pokazati će nam da li smo u bliskoj prošlosti, točnije 30.Travnja u Splitu, napravili veliki ili mali korak prema osvajanju 5.mjesta. Kako se razigravanje za spomenuto mjesto igra na ukupno dvije pobjede, eventualna pobjeda u Rijeci riješila bi sve nedoumice iz prošlosti. S druge strane, ukoliko bi rezultat po nas bio nepovoljan (poraz), čekao bi nas posljednji nastavak hita – ponovno s mjestom radnje u Splitu. Peto mjesto je, osim naravno sportskog motiva, zanimljivo utoliko što otključava mogućnost pristupa međunarodnim Europskim utakmicama.

Ukoliko smo dobro izbrojili, ovo bi nam bio ukupno šesti ovosezonski susret protiv riječkih bankara. U svim prethodnim susretima Primorje nas nije pobijedilo nijednom – valjda neće upravo zbog tog što smo to sad spomenuli! Najbliži pobjedi su bili u posljednjoj utakmici kvalifikacija za RVL, koja je na kraju ipak završila podjelom bodova. Sudeći prema svim tim ogledima, čini se da Primorje ovu sezonu još nije pronašlo učinkovito rješenje za našu borbenu formaciju.

Primorje nas sigurno neće dočekati raširenih ruku (tj.hoće ali samo na vanjskim pozicijama – daleko od njihovog gola) i s bijelom zastavicom u rukama, pa ne sumnjamo da nam predstoji još jedna teška bitka. Možda je upravo sada prilika da pokažemo iskustvo i određenu zrelost zarađenu u nastupima protiv vrhunskih ekipa Premier  RVL. Ne preostaje nam ništa nego da se uzdamo u naše mlade borce, potpomognute motivacijskim tajnama trenera Pavlovića, te da se s pravom nadamo da neće biti potrebe za snimanjem 3.nastavka.

Idemooo … Mornari!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security