Deseto mjesto za Nade na turniru “Olimpijske Nade”

TURNIR “OLIMPIJSKE NADE”
09. – 11. Prosinac, Trebinje

Naša ekipa ‘Nada’ osvojila je deseto mjesto na međunarodnom vaterpolo turniru, koji se u gore navedenom terminu održavao u Trebinju. U posljednji trenutak prije turnira, došlo je do dvije bitne promjene; umjesto najavljenog Hrvoja Bobanovića, u ulozi pomoćnog trenera otputovao Frane Rožić. Isto tako, našoj skupini ‘B’ umjesto pet ekipa pridodana je i šesta – VK Radnički iz Kragujevca. U konkurenciji od ukupno dvanaest ekipa naši mladići ostvarili su paaa … ipak smo se možda Nada(li) mrvicu boljem rezultatu. Skupina nam je donijela prvi bod, odmah u prvom kolu, gdje smo remizirali s ekipom Mladosti iz Bijele. Tri naredna kola nismo bili ni blizu bodovima, a jednu utakmicu smo čak prokušanim ‘katarskim receptom’, pokušali ‘odvesti’ na izvođenje kaznenih udarca, gdje nam se plan nije pokazao uspješnim. Primjenom za nas neuspješne nogometne taktike, automatizmom smo i izgubili nogometnim rezultatom, ali istovremeno smo pali i bez ispaljenog metka, rezultatom 0:4.

Nove bodove u njihovom punom sjaju dočekali smo u 5.kolu, gdje smo još jednim rezultatom nogometnog tipa, s 3:2 pobijedili Radnički iz Kragujevca. Pobjeda nas je svrstala na 5.mjesto naše skupine, s čim smo stekli pravo borbe za 9.mjesto.

Tu nas je očekivao splitski gradski derbi, ali privremeno premješten u grad Trebinje. Nismo sigurni da li su mladi vaterpolisti toliko pod dojmom svjetskog nogometnog prvenstva, da čak i vaterpolo utakmice završavaju ‘katarskim’ rezultatima!? Tako smo turnir završili s nevjerojatno uzbudljivom utakmicom, u kojoj smo ‘vidjeli’ pregršt lijepih golova, asistencija, proigravanja, rezultatskih obrata … gdje smo u pravoj vaterpolskoj rapsodiji, porazom od 2:1 zauzeli okruglo deseto mjesto.

To bi bilo sve od vašeg izvjestitelja s nogome… s vaterpolskih terena u Trebinju.

Do slušanja!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security