Mlađi Juniori - Mornar

FINAL FOUR – MLAĐI JUNIORI

Rijeka, 20. – 21.Svibnja

🔹 Od ove sezone krenuo je novi sustav natjecanja Prvenstva Hrvatske u kategoriji Mlađi Juniori. Umjesto dosadašnjeg turnirskog sustava, svjedočili smo ligaškom sustavu u kojem je sudjelovalo ukupno devet ekipa. Nakon što su sve ekipe susrele međusobno, na domaćem ali na gostujućem terenu, četiri najuspješnije ekipe izborile su pravo nastupa na tzv. final fouru – odnosno završnom turniru Prvenstva Hrvatske.

Završni turnir održava se u gore navedenom terminu, na riječkoj Kantridi – u organizaciji VK Primoje EB. Četiri momčadi koje će nastupiti na turniru, redoslijedom prema ostvarenom plasmanu su:

1.Jug AO,  2.Primorje EB,  3.Mornar BS,  4.Zadar 1952.

Prema sustavu natjecanja, raspored polufinala određuje se prema sistemu 1.-4. te 2.-3; pa nas tako u prvoj utakmici (kao trećeplasirane) dočekuje drugoplasirana momčad domaćina. Na slici ispod nalazi se raspored polufinalnih utakmica;

Kompletnu statistiku utakmica možete pronaći na službenom linku saveza:

ML.JUNIORI – PRVENSTVO HRVATSKE

Na našu žalost na turniru će nam nedostajati naš kapetan – Duje Katunarić, koji je zbog zdravstvenih problema već neko vrijeme ‘van stroja’. Kako čujemo na odličnom putu je prema potpunom oporavku, te mu ovom prigodom želimo što uspješniju rehabilitaciju!

Sigurni smo da će ekipi nedostajati njihov kapetan, ali isto tako znamo da imaju veliki potencijal, te ni malo ne dvojimo da će svi do jednog ostaviti srce u bazenu!

Ajmo po tu medalju Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security