Kup Hrvatske 2023 Juniori

FINALNI TURNIR KUPA ZA JUNIORE

Rijeka, 29.Lipnja – 02.Srpanj

­čö╣ Nakon uspje┼íno odra─Ĺenih kvalifikacijskih utakmica, Juniorsku ekipu o─Źekuje zavr┼ínica Kupa Hrvatske. Na rije─Źkom turniru susresti ─çe se ukupno osam ekipa, koje su podijeljene u dvije skupine. Nakon tri utakmice grupne faze pobjednici skupina prolaze direktno u polufinale, dok se drugo i tre─çeplasirani iz obje skupine ‘kri┼żaju’ u borbi za preostala dva polufinalna mjesta.

Obzirom da ovdje lake skupine ne postoje ┼żdrijeb nije imao mo─ç u vidu pokazivanja milosti ili nemilosti, te smo se tek pukom statisti─Źkom ulogom ┼żdrijeba prona┼íli u skoro pa ‘splitskoj’ skupini “A”, uz dodatak jednog predstavnika metropole.

Raspored naših prvotnih utakmica skupine nalazi se na slici dolje:

dok sve detalje natjecanja mo┼żete prona─çi na slu┼żbenom linku saveza:

KUP HRVATSKE – JUNIORI

Na put u Rijeku umalo smo oti┼íli bez glavnog stratega Juniora, za kojeg postoji osnovana sumnja da se, i to u nekoliko navrata – u svega nekoliko dana, poku┼íao ozlijediti.┬á Mi bi se tu ipak priklonili ‘zapisu u zvijezdama’, dok pobornici urota s druge strane nikako ne odbacuju mogu─çnost utjecaja direktne konkurencije. Na njegovu (ali i na na┼íu) sre─çu Zvonimir Ivanko je ipak pretvrd orah da bi ga omanji kamion, pa zatim i autobus ali i tek jedno osobno auto, uspjeli ozbiljnije ozlijediti. Na klupi bi mu tako, osim Borisa Pavlovi─ça, dru┼ítvo trebala praviti i njegova ┼ítaka.

Cijeloj ekipi naravno ┼żelimo ┼íto vi┼íe uspjeha na turniru uz neizostavno:

Naprid Mornari!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security