Jadran uvjerljivo do pobjede

Relativno dobru polovinu utakmice u kojoj smo imali aktivan rezultat (8:5 poluvrijeme) apsolutno je zasjenila druga polovica, gdje kao da nas uopće nije bilo u bazenu. Početno “vaganje” i prema najavi je bilo uvelike na strani Jadrana, tako da je “vaga” ostala nepromijenjena izostankom bitnih igrača s obje strane. Utakmica koju smo otvorili solidno držeći korak s protivnikom za nas je (ne znamo zašto) završila na poluvremenu. Koliko god da smo ispočetka pogađali mrežu protivnika, u drugom dijelu smo radili upravo suprotno. Primali smo “prelagane” golove da bi se suparnička momčad u bilo kojem trenutku “zabrinula”.

Konstantna prijetnja golu konstantno je bio Konstantin Kharkov koji nam je “bez po muke” zabio pet komada. Dok je Konstantin konstanto zabijao, mi smo s druge strane bili konstantni u promašivanju. Drugu polovicu posljednje četvrtine, šansu na golu ponovno je dobio najmlađi natjecatelj lige, petnaestogodišnji Dani Vukašin koji je čak ubilježio jednu ozbiljniju obranu!

Što još reći, koju posluku porati?

Definitivno utakmica koju ćemo se truditi što prije zaboraviti i krenuti dalje. To dalje je u sljedeću Subotu kada smo domaćini, također sugrađanima, ali ovaj put iz OVK POŠKA. Tu nas očekuje puno lakši zadatak ali o tome više u sljedećem broju.

Do slušanja.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security