Vaterpolski kup hrvatske za juniore u Zadru

JUNIORI NA KUPU HRVATSKE

ZADAR, 20. – 23.Svibnja

Samo jednim porazom iz pet kvalifikacijskih susreta, naši Juniori očekivano su ostvarili plasman na završni turnir Kupa Hrvatske. Ovogodišnje bitke za Kup ugostiti će Zadar, gdje će se osam ekipa boriti da upravo oni budu ti koji će pokal podići iznad svojih glava. Naši juniori su ga ove sezone jednom već imali priliku podignuli, i to u njegovoj najprestižnijoj verziji – onoj za prvaka Hrvatske. Tko će u ‘Kup(e)’ a tko u ‘Špade’, pokazati će sustav natjecanja identičan je upravo onom iz prethodnog prvenstva. Dvije skupine od po četiri ekipe, gdje će pobjednici skupina u polufinalu čekati uspješnije iz međusobnih dvoboja drugo i treće plasiranih.

Kako možete vidjeti, naš ‘pole position’ nalazi se u skupini ‘B’, gdje će nas na test staviti prva tri protivnika.

 

Ekipu će predvoditi, tko drugi nego Zvonimir Ivanko, kojem se ponekad zna dogoditi da zaboravi termine, pomiješa datume, mjesece … ali ono što Zvone nikada ne zaboravlja je način na koji se uspješno vodi ekipa. Velikom motivacijskom strategu Zvoni u snovima o duploj kruni, na klupi će se pridružiti Marijo Oreb, koji će iz svijeta razuma za ovu priliku malo zakoračiti i u svijet snova.

Kompletno natjecanje, statistiku, rezultate u stvarnom vremenu možete pratiti na službenom linku saveza:

KUP HRVATSKE – JUNIORI                 

Da snaga prvaka teče našim venama već smo pokazali, pa nam tako samo preostaje da cijeloj ekipi poželimo što više sportske sreće uz neizbježno,

naprid Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security