Raspored Juniorskog Prvenstvo Hrvatske u vaterpolu.

JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE

Split, 25. – 28.Siječnja

Preko odigranih kvalifikacijskih utakmica, u pet kola, jednim porazom i četiri pobjede, ostvarili smo siguran plasman na finalni turnir vaterpolskog Prvenstva Hrvatske u kategoriji Juniora. Na prvenstvu će nastupiti ukupno osam trenutno najjačih ekipa Hrvatske, a čast da se nađemo u ulozi domaćina pripala je upravo nama. Sustav natjecanja već je uobičajen, dvije skupine od po četiri ekipe, gdje najbolji u skupinama odlaze direktno u polufinale, drugoplasirani i trećeplasirani razigravaju za slobodna mjesta polufinala, dok posljednje plasiranim u skupinama preostaju borbe od 5.-8.mjesta. Kao što prikazuje naslovna slika članka, nalazimo se u skupini ‘B’, gdje nas očekuju prva tri natjecateljska izazova.

Juniorsko Prvenstvo Hrvatske u vaterpolu - skupina B

Na slici iznad nalaze se naši termini u skupini, dok sve ostale satnice kao i rezultate u stvarnom vremenu pronađite na službenoj stranici HVS-a, klikom na direktnu poveznicu:

PH JUNIORI 2023/24

Naša ekipa Juniora ‘svirati će’ pod dirigentskom palicom Zvonimir Ivanko, kojem će se u ulozi desne ruke naći nezaobilazni Boris Pavlović.

Kao što je već uobičajeno, naše mladiće pratiti ćemo iz zaveslaja u zaveslaj putem društvenih mreža, a ovim putem želimo im što više uspjeha na predstojećem prvenstvu.

Naprid Mornari!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security