Kup Hrvatske Kadeti, Makarska

Kvalifikacije Kupa Hrvatske za Kadete

Makarska, 02. – 04.Lipnja
POLUFINALNI TURNIR

🔹 Nakon na zimu osvojenog 6.mjesta Prvenstva Hrvatske, na red je došlo i kup(sko) takmičenje u Kadetskoj konkurenciji. Natjecanje je podijeljeno u dvije grupe, svaka od po osam ekipa, s mjestom odigravanja u Korčuli i Makarskoj. Nas je ždrijeb ovog puta odveo u Makarsku, što je dobro zbog blizine odredišta – ali ujedno i loše jer se ne možemo žaliti da smo umorni od puta. Tu ćemo se odmorni(!) od puta naći u društvu s još sedam momčadi, od kojih će četiri najbolje zaraditi ‘ulaznicu’ za finalni turnir Kupa Hrvatske.

Za početak turnira gore spomenuti ždrijeb smjestio nas (kako možete vidjeti na naslovnici) je u skupinu “A”, zajedno s Medveščakom, domaćinom Galebom te Zagrebačkim Plivačkim Klubom – skraćeno ZPK. Nakon odigrane tri utakmice u skupni, grupe se križaju te će se nakon još dvije utakmice isprofilirati ‘velika četvorka’. Isto će se dešavati i u Korčuli pa će se tako dvije ‘velike četvorke’ naći na finalnom turniru u Zagrebu.

Raspored prvotnih utakmica skupine možete vidjeti na slici dolje;

Mornar - Galeb Kadeti

dok sve detalje možete pronaći na službenom linku Hrvatskog Vaterpolo Saveza;

KUP KADETI

Rezultate naših Kadeta pratiti ćemo putem društvenih mreža, te jedino što nam još preostaje je da im poželimo što uspješniji turnir i uživanje u vaterpolu!

Naprid Mornari!

 

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security