Mlađi Juniori na turniru u Budvi

TURNIR “OLIMPIJSKE NADE”
11. – 13. Studeni, Budva

Naša ekipa Mlađih Juniora (igrači rođeni 2007. i 2008.g) putuje na međunarodni vaterpolo turnir, koji se održava u gore navedenom terminu, u crnogorskom gradu – Budvi. U tri natjecateljska dana, na natjecanju će nastupiti ukupno 9 ekipa, gdje sudjeluju tri ekipe iz Hrvatske, dok je preostalih šest iz Crne Gore. Kako možete vidjeti na naslovnoj slici članka, natjecanje je podijeljeno u dvije skupine, jedna s četiri ekipe, dok je druga (ona naša) s pet.

Prema sustavu natjecanja, nakon odigranih utakmica u skupinama, četvrto-plasirane ekipe iz svake skupine odlaze u direktnu borbu za 7.mjesto, trećeplasirane za 5.mjesto, drugoplasirane za 3.mjesto, dok pobjednici skupina odlaze direktno u finale.

Naša ekipa se nalazi u skupini “B”, čiji raspored i satnice utakmica možete vidjeti na slici dolje, a rezultate ćemo objavljivati na dnevnoj bazi, putem “story” objava na našim društvenim mrežama.

Trinaestorica Mlađih Juniora koji stručni stožer u sastavu; Marijo Oreb te Frane Rožić vodi na turnir su:

Karlo Miše, Marko Đogaš, Duje Katunarić, Duje Sinovčić,  Maro Kaštelančić, Leon Raljević , Antonio Blažević, Dražen Jelinčić, Nardo Dragaš, Zvonimir Ramić, Antonio Musić, Marino Žaja, Tino Matković.

Našim igračima na čelu sa stručnim stožerom, ovim putem želimo puno uspjeha na predstojećem turniru!

Naprid Mornari!

 

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security