‘Nade’ na međunarodnom turniru “Olimpijske Nade”, u Trebinju

TURNIR “OLIMPIJSKE NADE”
09. – 11. Prosinac, Trebinje

Naša ekipa Nada (igrači rođeni 2011.g) putuje na međunarodni vaterpolo turnir, koji se održava u Trebinju, u navedenom terminu. U tri natjecateljska dana, na takmičenju će nastupiti ukupno 11 ekipa, podijeljenih u dvije skupine. Zbog učestvovanja neparnog broja ekipa, skupinu “A” sačinjavati će 6 momčadi, dok je (naša) skupina “B”, sastavljena od ukupno 5 ekipa.

Prema sustavu natjecanja, nakon odigrane grupne faze, ekipe se susreću direktno u borbu za plasman. Tako će ekipe koje su peto-plasirane u svojim skupinama igrati utakmicu za 9.mjesto, četvrto-plasirane za 7.mjesto, trećeplasirane za 5.mjesto ..itd.

Naša ekipa se nalazi u skupini “B”, čiji raspored i satnice utakmica možete pronaći na slici, a rezultate ćemo popratiti putem “story” objava na našim društvenim mrežama.

Skupina “B”

Petnaestorica pripadnika, i jedna pripadnica ‘Nada’ koje stručni stožer u sastavu; prof.Marijan Smoje i Hrvoje Bobanović, vodi na turnir su:

Toma JURETIĆ, Deni VLAHOVIĆ, Gašpar BARHANOVIĆ, Igor VIDOVIĆ JELINČIĆ, Josip KATAVIĆ, Bartul DUŽEVIĆ, Nino ČEČUK, Toni MIHALJEVIĆ, Dario PETKOVIĆ, David ŠIMIČIĆ, Toni TVRDIĆ, Mirko MULIĆ, Roza JAKOVČIĆ, Dino DRUŽIJANIĆ, Niko BOBANOVIĆ, Bepo GOJSALIĆ.

Našim igračima na čelu sa stručnim stožerom, ovim putem želimo puno uspjeha, ali i zabave na predstojećem turniru!

Naprid Mornari!

 

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security