‘NADE’ NA TURNIRU “OLIMPIJSKE NADE”

Kao što možete vidjeti na slici, glavni grad Crne Gore – Podgorica, domaćin je već i tradicionalnog turnira službenog naziva ‘Olimpijske Nade’. U terminu od 15. – 17.Prosinca na bazenu u Podgorici susresti će se ukupno 12 ekipa, koje sve zajedno možemo svesti pod zajednički nazivnik – ‘Nade’ (igrači rođeni 2012.g i kasnije). Turnir se inače organizira za različite dobne skupine igrača, a ovog se puta poklopio s istoimenim nazivom kategorije.

Natjecanje u ovoj konkurenciji podijeljeno je u četiri skupine, svaka po tri ekipe. Naš put započinjemo skupinom “A”, zajedno s ekipama VPK Aquatic Verde koja dolazi iz grada domaćina, te ekipom iz istoimenog grada – PVK Nikšić.

Raspored utakmica Mornara na turniru Olimpijske nade.
SKUPINA “A”

Nakon odigranih utakmica u skupinama, pobjednici istih odlaze direktno u polufinale, drugoplasirani u borbu od 5.-8.mjesta, dok posljednje momčadi skupina očekuju bitke od 9.-12.mjesta. Naša ‘ekipica’ Nada preko granice putuje pod trenerskom paskom prof.Marijan Smoje, dok će se u ulozi njegove desne ruke naći Zdeslav Vrdoljak.

Ovim putem želimo im da uz što više sportskih uspjeha, uživaju i u istinskoj vaterpolskoj fešti.

Naprid Mornari!

 

 

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security