Neriješeno s Mladosti!

PLAY OFF – Uzvratna utakmica
HAVK MLADOST – MORNAR BS  10:10
(4:1), (2:2), (3:6), (1:1)
Strijelci (Mornar): Hrvatić (1), Bušelić (3), D.Akrap (1), Čumbelić (1), Omrčen (4)

Zadovoljstvo nam je izjaviti kao prema našim najavama, da bez obzira na situaciju možemo pokazati da imamo karakter, srce, ‘dišpet’ i da nemamo respekt. Naši mladići upravo sve su to u današnjoj utakmici i pokazali. Iako je deficit od 5 zgoditaka iz prve utakmice bio prevelik, te domaćine odveo u polufinale, ipak nam pozitivan rezultat ali i prikazana igra pričinjavaju veliko zadovoljstvo. Iako je na samom početku utakmice izgledalo da će Mladost do lagane pobjede, ipak su se stvari tijekom susreta preokrenule. Domaćini su krenuli s (činilo nam se) prelaganim golovima, dok smo se mi u istom periodu napadački poprilično mučili. Početak kraja naše napadačke muke najavio je naš današnji najefikasniji pojedinac – Luka Omrčen, koji je u posljednjim sekundama prvog dijela, ‘poslao ponudu koja se ne odbija’. Kao da je u tom trenutku ‘uklonio uroke’ s naših napadača, pa su se za njegovim primjerom poveli i Hrvatić, zatim Bušelić koji je efektnim pogocima potpuno obilježio treći period, te D.Akrap i Čumbelić sa svojim zgodicima. Imali smo čak u posljednjem periodu susreta ‘kupon’ u vidu peterca, koji nas je mogao odvesti u vodstvo od 9:10, ali ga nažalost nismo iskoristili.

Bez obzira što nas ovaj rezultat nije odveo u polufinale, ipak imamo razlog da se s osmijehom na licu vratimo kući. Kad smo već kod osmijeha, za izjavu smo upravo priupitali jednog od najsimpatičnijih osmijeha ‘Mornara’, ali i najubojitijeg današnjeg strijelca – Luku Omrčena:

Prije svega, htio bi čestitati momčadi na odličnoj predstavi. U bazenu smo danas ginuli jedan za drugog, što nam se na kraju i isplatilo. Uza sve nevolje sa bolestima i ozljedama prije ove utakmice, ipak smo uspjeli izvući naš maksimum. Na nama je sada samo da nastavimo raditi i trenirati, kako bi ovu sezonu što uspješnije priveli kraju.”

Mi se također pridružujemo čestitkama cijeloj posadi Mornara, te im želimo puno uspjeha u utakmicama od 5. – 8. mjesta.

Do slušanja!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security