Osvojeno 5.mjesto !!!

Razigravanje za 5.mjesto / 2.Utakmica / 7.Svibnja / RIJEKA
 PRIMORJE EB – MORNAR BS  9:11

  (2:3), (2:2), (2:3), (3:3)

Strijelci (Mornar): R.Akrap (4), Vrdoljak (2), Buzdovačić (2),  D.Akrap (1), Omrčen (1), Dužević (1).


🔹 U borbi za 5. mjesto, po šesti put ove sezone pokazali smo da Primorje ne uspijeva pronaći rješenja za naše zagonetke. Neka se naši prijatelji iz Rijeke ne ljute, ali trenutno je tako. Prošle godine su oni mučili nas, ove mi njih, a dogodine …dogodine, tko zna. Kako sam naslov govori, pobjedom u ovoj utakmici naši mladići su zaključili sezonu osvojenim 5.mjestom. Mjesto koje sigurno nije u rangu  prva tri, međutim (realno); za naš klub, za naše financije (sve se okreće oko tog, naravno) za naše mladiće koji iz godine u godinu sve više pokazuju odlike “ozbiljnih” igrača … ovo je ipak popriličan uspjeh.


Odlučnost naših igrača odmah je došla do izražaja u samom početku, jer u nijednom trenutnu utakmice nisu dozvolili Primorju da se razigra. Tijekom cijele utakmice rezultat smo držali pod našom kontrolom, gdje smo u jednom trenutku imali prednost od čak 4:8, koju domaćin nije uspio ugroziti. Među najpogubnijim za protivničku mrežu danas se pokazao Roko Akrap s 4 postignuta zgoditka, a slijedili su ga Vrdoljak i Buzdovačić sa po 2 zgoditka. Pošto nismo bili u mogućnosti “biti na terenu”, za viđenje utakmice upitali smo našeg kapetana, trenutno prvog strijelca lige – Marina Vrdoljaka:

Marin Vrdoljak

Prije svega želim čestitati ekipi na uspješno odrađenoj sezoni. Današnju utakmicu smo dobro otvorili, te nastavili sa dobrom igrom koju je predvodio naš pod-kapetan Roko Akrap, sve do pred kraj 3. Četvrtine. Potom je uslijedio blagi pad jer je protivnik iskoristio naše pogreške. Ali tada na scenu nastupa nas najiskusniji igrač BUZDEX (op.a Duje Buzdovačić) i pomoću dalekometne bombe stavlja točku na “i” ove sezone! Za kraj htio bih se zahvaliti našem treneru Popu (op.a Boris Pavlović) te pomoćnom (ali ne i manje bitnom) treneru Maroviću. Iako je sezona gotova MORNARICA NASTAVLJA SIGURNO PLOVITI!!!”

Nakon riječi našeg kapetana u njegovom stilu, mi nemamo potrebu više ništa dodati!

Možda jedino (naravno), da čestitamo cijeloj ekipi na čelu na stručnim stožerom na više nego dobro odrađenoj sezoni!

Isto tako zahvaljujemo i vama, našoj vjernoj publici, koja čita ove naše (nekad i preduge članke).

Do slušanja!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security