PH Seniori – Primorje

SUBOTA 20.03 ,  19:00 h uz direktan prijenos uživo

Evo nas ponovno u ulozi domaćina. U prethodnom kolu “proslavili” smo se kao domaćini kojima bi svi rado u goste, na način da smo “gostujućem” Jadranu dopustili da “u našoj kući” radi sve što im se prohtije. Ovaj put nam u goste iz malo udaljenijeg mjesta dolazi momčad Igora Hinića, riječko Primorje. Solidna ekipa i pretendent na 4. mjesto finalnog poretka, u prvoj utakmici ( u vrijeme dok smo bili u dobroj formi – iako su nam sjećanja na takve dane sve bljeđa ) porazila nas je rezultatom od 11:8. Inače mlada momčad Primorja sa nekoliko iskusnijih igrača došla je tada do pobjede, puno lakše nego što nam govori končan rezultat utakmice. Trenutno se nalaze upravo na 4.mjestu, jedno mjesto ispred nas ali sa mnogo boljom gol razlikom. Rekli bi smo da su jedna stabilna momčad koja je do sada pobjeđivala sve utakmice koje su “morali”. U prošlom kolu prvenstva tako su porazili izravnog konkurenta šibenski Solaris sa 11:9 koji je upravo kolo prije Primorja napravio iznenađenje sezone, pobijedivši moćnog Juga.

Dok je Primorje u uzlaznoj putanji po pitanju forme i rezultata, mi smo nakon odličnog starta prvenstva krenuli u totalno suprotnom pravcu. Nakon manjih poteškoća sa modernim virusima, jednostavno smo dosta pali, u formi, brzini, čak i htijenju …

Ne vidimo više onaj žar borbe za „svaki balun“, brze akcije, pokrivanja protivnika … ili jednom riječju onaj naš timski duh po čemu smo uvijek bili poznati. Ukoliko već svojom mladošću i neiskustvom ne možemo parirati nekim momčadima, bar pokažimo volju, borbu, trud, dišpet … pa neka nas i pobjeđuju ali vratimo ono naše da nijedna momčad ne dođe u Split sa stavom „lako ćemo protiv Mornara“! Ono što svi želimo je da ponovno gledamo momčad u kojoj još ima puno špirita, koja ne odustaje, koja se ne predaje, u kojoj se gine jedan za drugog, koja nema straha ….momčad kakvu smo imali prilike gledati na početku prvenstva. Je li u “svići još ima ulja”, najbolju priliku da pokažemo, imamo već ovu Subotu u utakmici protiv Primorja!

Utakmicu možete pratiti na vašim ekranima svih veličina, uživo na Youtube kanalu:

Scroll to Top
Malcare WordPress Security