PH ZA SENIORE – MLADOST

HAVK MLADOST – MORNAR BS

09.03.2021    20.45h

Nastavlja se drugi dio PH u kategoriji seniori, u kojem putujemo na uzvratnu utakmicu protiv zagrebačke Mladosti. Domaćini trenutno zauzimaju drugu poziciju na ljestvici sa 27 osvojenih boda, te su sa jednim porazom odmah iza dubrovačkog Jug-a – koji ima maksimalan učinak od 30 bodova. Mi se trenutno nalazimo na petom mjestu, sa učinkom od 18 osvojenih bodova. U prethodno odigranoj utakmici protiv istog protivnika, u prvom dijelu prvenstva, nismo se baš proslavili – ili bolje rečeno, bili smo odlični domaćini. Tada smo pisali da je Mladost bila bolja od nas točno za 3.14 puta, odnosno izgubili smo rezultatom 22:7. Svima je poznato da je Mladost ozbiljan klub koji godinama održava takav renome, pa samim tim imaju momčad sastavljenu od brojnih domaćih i stranih reprezentativaca (osim domaćih; Vrlića, Bukića, Miloša, Bušlje …tu su još i Radu – Rumunjska te Kharkov – Rusija).

Zagrepčani su momčad koja je realno po svojoj kvaliteti i iskustvu daleko ispred nas i teško da im možemo parirati u bilo kojem segmentu igre. S druge strane većina naših mladića reklo bi se “tek uče” seniorski posao tako da im utakmice protiv ovako jakih momčadi mogu poslužiti kao iskustvo, dijelom i neugodno iskustvo ali ipak iskustvo.

Dakle da rezimiramo, idemo u Zagreb bez ikakvog psihološkog opterećenja i pritiska jer nas očekuje “lagana” utakmica protiv Mladosti.

S obzirom na sve gore navedeno da se zaključiti da bi sve drugo osim pobjede bilo veliko iznenađenje!

P.S Nije navedeno čije pobjede 😀

Direktan link za praćenje rezultata u stvarnom vremenu:

HAVK MlADOST – MORNAR BS (livescore)

Scroll to Top
Malcare WordPress Security