Pobjeda u prvoj utakmici!

Razigravanje za 5.mjesto / 1.Utakmica / 30.Travanj / SPLIT
MORNAR BS – PRIMORJE EB  13 : 9

(3:5), (1:2), (4:2), (5:0)

Strijelci (Mornar): R.Akrap (1), Hrvatić (1), Vrdoljak (5), Buzdovačić (1), D.Akrap (2), Bušelić (2), Dužević (1).


🔹 Za naslov članka prvotno smo namijenili naslov “Kasno paljenje”, međutim … odmah smo upali u samo nama znanu dilemu … ako i jesmo kasno upalili, a na koncu ipak pobijedili, da li onda ipak ispada da smo upalili na vrijeme? Kako vrijeme nije radilo u korist rješenja dileme odlučili smo ići lakšim putem, promijeniti naslov.

Kada pogledate konačni rezultat sigurno pomislite da redakcija nije pri sebi, da pišemo o nekoj drugoj utakmici !? Ne dragi čitatelji, nismo ludi (bar ne toliko koliko vi mislite) nego smo svjedočili poprilično čudnom tijeku utakmice. Gosti su krenuli podosta ozbiljnim vodstvom od čak 1:4, mi smo pomalo stizali, pa gosti opet prednost … tako sve do poluvremena na koje smo otišli s 4:7, i s poprilično prigušenim svjetlima snova o pobjedi.

Nismo sigurni kakav je tajni motivacijski govor na poluvremenu održao trener Pavlović, ali u drugom dijelu gledali smo potpuno drugačije izdanje Mornara. Izdanje u kojem ne samo da smo sustigli minus od 3 pogotka, nego smo u posljednjoj četvrtini ostvarili prednost od čak 5:0 !

Upravo iz tog razloga priupitali smo Borisa Pavlovića što se dešavalo tijekom utakmice, i koja je tajna preokreta:

Utakmica sa dva lica ili dva poluvremena. Za nas prve dvije četvrtine teške, bez ritma, bez onog mornarskog dišpeta. Tada je uslijedilo buđenje, dizanje ritma kao i poznatog mornarskog dišpeta. Bez dileme bi rekao, zaslužena pobjeda, i još jedna utakmica u procesu odrastanja i sazrijevanja.”

Očito da Boris dobro čuva tajne načine motivacije, pa se tako na naše inzistiranje o bar djeliću govora, branio šutnjom!

Čestitamo kompletnoj ekipi na zasluženoj pobjedi, te im također želimo sreću u idućoj epizodi razigravanja. Bravo Mornari!

Iduća utakmica na rasporedu je sljedeću Subotu u Rijeci, protiv identičnog protivnika.

Do slušanja!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security