pobjeda u prvom susretu protiv poška

Pobjedom nad momčadi POŠK-a, u prvoj utakmici za 7.mjesto PH prekinuli smo dugi višemjesečni sušni niz. Današnjim rezultatom korak smo bliže 7.mjestu (nadali smo se da ćemo na današnji dan pisati o koraku prema 5.mjestu ali sudbina je imala drugačije planove) ali za konačan rezultat plasmana, ipak ćemo morati pričekati uzvratnu utakmicu već u narednu Subotu. U relativno izjednačenoj utakmici ipak smo opravdali ulogu blagog favorita gradskog debija i u 3/4 susreta ostvarili prednost od 3 gola, koju ovaj put nismo ispustili iz ruku. Kada tome dodamo da se među vratnicama umjesto standardnog Marina Kordića “našao” mladi potencijal Roko Pavić  – odradivši utakmicu jako elegantno i bez grešaka, pa onda i zbog kazne onemogućenog perspetktivnog Domagoja Butića, mogli bi reći da smo rezultatom više ili manje, zadovoljni. Igra je možda neka druga priča ali stara poslovica kaže; da se “pobjedi” ne gleda u zube. Dubinsku snimku “zuba” ostavljamo našem stručnom “stomatološkom” timu a kad smo se već uhvatili zubiju, u današnjoj utakmici “zube je najviše pokazao” najbolji strijelac Mornara, Marin Vrdoljak. Sa svojih današnjih 6 postignutih golova, rekli bi da je bio karika koja je možda i presudila utakmicu (uz dužno poštovanje i ostatku momčadi jer Marin ipak nije igrao sam) pa smo za “izvještaj iz vode” upitali upravo njega:

Marin Vrdoljak

 

“Današnji početak utakmice nismo odradili baš najbolje, bar ne onako kako smo očekivali. Tek u trećoj četvrtini susreta uspjeli smo nametnuti svoj ritam igre, gdje smo pokazali da igramo kao prava ekipa. Kontre smo vukli sa svih strana a sve to zahvaljujući obranama našeg Pavića, koji je večeras bio izvrstan. Još jednom se pokazalo da kada poštujemo dogovore i savjete trenera da pobjeda uopće nije upitna! Bravo svim Mornarima za današnju utakmicu!”

 

Toliko od našeg uvijek skromnog Marina, a mi na to više ne bi ništa dodali osim da se “čujemo” prije uzvratne utakmice, koja je na rasporedu u Subotu, 22.Svibnja.

Do “slušanja” !

Scroll to Top
Malcare WordPress Security