Pobjeda za 1. mjesto na tablici

Iako se tome nismo nadali, treća pobjeda u nizu nam je donijela mjesto na vrhu tablice. Da nam je netko prije početka sezone rekao da će Mornarev “dječji vrtić” biti nakon tri kola na čelu ljestvice, mi sami bi mu rekli da je lud. Naravno da su ta mjesta “rezervirana” za puno iskusnije momčadi ali za sada je tako pa da iskoristimo trenutak 😀

Mornar je od samog starta krenuo oštro, kompaktno i silovito tako da smo odmah od početka brzo ostvarili veću prednost koju smo našim tempom zadržali do kraja utakmice. Ni u jednom trenutku utakmica nije bila ni blizu neke prekretnice, tako da su je “ljubitelji drame” mogli komotno zaobići. Nama je ipak bilo gušt gledati kako ta momčad “diše kao jedan”, kako jedan drugog pokrivaju, pronalaze i s lakoćom odigravaju akcije. Najavljivali smo kako svoje nišanske sprave za danas namještaju “neki novi klinci”, a neki su ih namjestili skoro do savršenstva.

 

DVA BRATA

Pisali smo u najavi utakmice da će nam zbog zabrane igranja nedostajati dva Marina, međutim desilo se nešto potpuno “neočekivano” ( ne za nas ali za vas sigurno). U današnjoj utakmici golove Marina Vrdoljaka odlučili su nadoknaditi neki “novi” golgeteri. Naime dvojica naših igrača, inače braća blizanci Duje i Roko Akrap postigli su zajedno 10 od ukupno 16 postignutih mornarevih golova.  Roko je na račun svoje mladosti (jednu minutu mlađi od brata) postigao 6 pogodaka uz 67% postotak pogodaka, dok je Duje iskoristio svoje iskustvo (ipak je rođen minutu ranije) pa je postigao 4 pogotka ali uz 80% učinkovitost.

Srećom pa nije bilo škole tako da je slobodan za današnju utakmicu bio i naš daroviti Domagoj Butić, koji se braći Akrap pridružio sa svoja 3 pogotka. Na golu kako smo već rekli nije bio standardni Marin Kordić (rođ. 2001.g) ali ga je zato zamijenio mladi Roko Pavić (rođ. 2002.g) koji je bez ikakvog problema odrađivao sve zadatke. Za nas koji smo analitički pratili utakmicu, na trenutak smo pomislili da je rođen 2001.g umjesto 2002.g 😀

Čestitamo našim mladićima i stručnom stožeru na još jednoj pobjedi, te im želimo isti scenarij na sljedećoj utakmici u Zadru!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security