Vaterpolsko prvenstvo hrvatske u kategoriji Kadeta

POLUFINALNI TURNIR PRVENSTVA HRVATSKE ZA KADETE

MAKARSKA, 02. -04.Veljače

Nakon Juniorskog prvenstva, natjecanjem u svojoj kategoriji započinju i Kadeti. Prvenstvo Hrvatske u ovoj kategoriji igra se prema sustavu polufinalnog (kvalifikacijskog) turnira, gdje su ukupno 16 momčadi podijeljene u dvije glavne skupine. Jedna skupina će svoje utakmice igrati u Zadru, dok će ‘naša’ skupina za mjesto radnje imati grad Makarsku. Tu je osam ekipa podijeljeno u dvije skupine od po četiri ekipe, gdje će se nakon odigranih utakmica u skupinama, formirati nove dvije grupe, koje će se međusobno križati ovisno o plasmanu. Nakon odigranih utakmica u novoformiranim grupama, (nakon 5. kola) formira se jedinstvena zajednička tablica klubova temeljem svih osvojenih bodova i postignute gol razlike. Po četiri prvoplasirana kluba sa jedinstvene tablice kvalificirati će se na finalni turnir.

Kao što možete vidjeti na naslovnoj slici, naše bitke započinjemo makarskom skupinom ‘A’, gdje nas očekuju prva tri izazova.

Ekipa Kadeta nastupati će pod vodstvom trenera Hrvoje Bobanović, kojem će na klupi ‘s desna’ sjediti Frane Rožić. Ovim putem cijeloj ekipi želimo da turnir provedu u dobrom raspoloženju, uz naravno što više sportskih uspjeha.

Raspored svih utakmica kao i rezultate u stvarnom vremenu, možete pronaći na stranicama HVS-a, na direktnom linku:

POLUFINALNI TURNIR KADETA

Naprid Mornari!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security