Polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske za Kadete

10. – 12. Veljače, Rijeka

Naši Kadeti putuju na polufinalni, odnosno kvalifikacijski turnir za Prvenstvo Hrvatske. Polufinalni turniri odigravaju se na dvije lokacije, Rijeka i Zadar, gdje će snage odmjeriti sveukupno 16 ekipa. Osam najboljih ekipa, po četiri iz obje skupine, steći će pravo nastupa na finalnom turniru. Mi smo ždrijebom dospjeli u riječku skupinu, gdje ćemo uz ostalih sedam ekipa tražiti plasman među četiri najbolje.

Kako možete vidjeti na naslovnici, podijeljeni smo u dvije skupine, gdje prvi dio natjecanja nastupamo protiv; VK Zagreb-a, Primorja te Solarisa. Raspored naših utakmica u skupini nalazi se na slici ispod.

 


Naši Kadeti putuju pod vodstvom Hrvoje Bobanović, koji se uvijek nada najboljem – dok očekuje ‘najgore’, a ‘društvo’ na klupi će mu praviti neumorni Frane Rožić.


Mi ćemo definitivno pratiti našu ekipicu putem društvenih mreža, a službene rezultate u stvarnom vremenu, možete pratiti na službenoj stranici HVS-a na direktnom linku:

PH KADETI

Našim igračima na čelu s stručnim stožerom na predstojećem turniru želimo puno uspjeha, uz želju da ih prati sportska sreća.

Naprid Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security