Solaris - Mornar 1.Utakmica za peto mjesto

Prva utakmica za 5.mjesto – Solaris

҆ibenik, 15.Travnja / 19:30h

ūüĒĻ Nakon uspjeŇ°no razrijeŇ°enog zapleta s MedveŇ°ńćakom, prije konańćnog zakljuńćenja sezone preostaju nam joŇ° utakmice za 5.mjesto Prvenstva Hrvatske. Kako plasman na peto mjesto ukljuńćuje ulaznicu za europske dvoboje, a iskljuńćuje ostvarenu gol razliku, tako ulaznicu osvaja ekipa koja prva stigne do dvije pobjede. Za razliku od proŇ°le, za 3.mjesto ove sezone ‘bankariti’ ńáe Primorje s Mladosti, dok na putu do 5.mjesta pred nama stoji Ň°ibenski Solaris. Iako se ńćesto susretnemo u ulogama direktnih rivala, to nas nikad nije sprijeńćilo da budemo sportski prijatelji – osim u situacijama kada su nam ‘pogledi ispod kapica’ iz perspektive vodene linije, istovremeno uprti prema semaforu – u ovom sluńćaju onom Ň°ibenskom.

Tijekom ove sezone susreli smo se u dva navrata, u sklopu dva razlińćita natjecanja. Rezultat tih ogleda trenutno je izbalansiran, obzirom nas je protivnik pobijedio u 5.kolu PH rezultatom 7:10, dok smo mi pobjedu odnijeli u sklopu Regionalne Vaterpolo Lige – rezultatom 8:9. Neovisno o poziciji na tablici, ili ulogu na stolu, naŇ°i dueli su se skoro pa uvijek pokazali kao dinamińćni, borbeni, i pomalo neizvjesni.

Iako se Solaris u grotlu Crnice nalazi u ulozi favorita, sraz dvije mlade, potentne ekipe Ňĺeljne dokazivanja – trebao bi pruŇĺiti garanciju za jednu pravu vaterpolsku poslasticu.

Naprid Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security