PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE NADE

Zagreb, 03. – 06.Srpanj

🔹 Prvenstvo Hrvatske u kategoriji ‘Mlađe Nade’ (igrači rođeni 2012.g i mlađi) odigrati će se u gore navedenom terminu u našem glavnom gradu. Zagreb će tako ugostiti ukupno 9 ekipa koje su podijeljene u dvije skupine. Obzirom na neparni broj ekipa naša skupina ‘A’ brojiti će četiri ekipe, dok će sudionici skupine ‘B’ imati po jednu utakmicu više u skupini.

Sukladno sustavu natjecanja, nakon završetka grupne faze prvoplasirani iz jedne grupe igrati će protiv drugo-plasiranog iz druge grupe za plasman od 1 – 4 mjesta, dok će trećeplasirani iz jedne grupe protiv četvrto-plasiranog iz druge grupe nastaviti bitke za plasman od 5 – 8 mjesta.

Mi ćemo se naravno pobrinuti da utakmice i događanja s turnira naših mladih snaga popratimo putem društvenih mreža, a kako je već uobičajeno, sve utakmice možete pratiti na službenom linku Hrvatskog Vaterpolo Saveza:

PH MLAĐE NADE

Na put u metropolu naše najmlađe natjecateljske snage idu pod vodstvom prof.Marijan Smoje,  kojem će u ulozi desne ruke ovog puta biti Zdeslav Vrdoljak.

Cijeloj ekipi želimo puno uspjeha ali i zabave na predstojećem turniru.

Naprid Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security