PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE – 2. KOLO

  • SUBOTA 10, listopad u 18:00

NAPOMENA : I dalje smo bez gledatelja ali ćemo imati live-stream ukamice, na našem YouTube kanalu:

MORNAR – SOLARIS (live)

Dvi, tri riči….

Nakon uspješnog otvaranja prvenstva pobjedom u prošlom kolu, ovaj put nas čeka “malo” teža utakmica. U 2. kolu dočekujemo Solaris, koji ulazi u ovu sezonu sa popriličnim ambicijama te se opravdano nadaju mjestu u “gornjem domu” tablice.  Našim protivnicima prepuštamo ulogu favorita ali im zato nećemo prepustiti šansu da to tek tako, lako i bez borbe potvrde. Naravno da ne možemo prognozirati konačan rezultat utakmice, ali ono što znamo i možemo obećati je da ćemo dati sve od sebe i boriti se do “zadnjeg para mudantina”.

Dugi niz godina proveo je pod seniorskom kapicom Mornara, sada se nalazi na suprotnoj strani. Upravo iz tog razloga upitali smo što od utakmice očekuje naš dobri poznanik i trener Solarisa – Jure Marelja :

” Nakon prve utakmice di smo se susreli sa Medveščakom, manje – više mogu znat šta mogu očekivati od svoje momčadi. Još uvijek vatamo igru jer smo tek odigrali jednu utakmicu a već sljedeća nam je protiv vas. Mornara izuzetno respektiram i cijenim zbog činjenice što ta Mornareva škola već godinama proizvodi jako kvalitetne klupske igrače na svim razinama. Imate mladu, dobru, poletnu ekipu uz par starijih igrača koji donose mirnoću i iskustvo. Ja sa druge strane nemam takvih igrača u svojoj momčadi, ali zato imam 12 jako raspoloženih igrača slične kvalitete. Prema tome očekujem jednu ritmičnu utakmicu, borbu od početka do kraja i nadam se dobrom rezultatu. Međutim, malo tko može reć da ide u Split lako pobijedit Mornara, pogotovo na ovoj razini vaterpola i u ovim danim okolnostima. Nisam vas imao prilike puno gledati ali po imenima znam da su to igrači izlaznog juniorskog godišta, plus još nekoliko od prošle godine. Siguran sam da su ti momci već naučili kako pobjeđivati i znaju kako se to radi, prema tome s maksimalnim respektom i u potpunoj mobilizaciji dolazimo u Split. Borit ćemo se od prve do zadnje minute i nadamo se da ćemo uzeti barem bod a u najboljem slučaju i pobijediti. Neće biti lako, upozorio sam na to svoje igrače. Igrao sam u Mornara tako da mi je dobro poznato kakav je to mentalitet, kakva je to otprilike momčad, te očekujem jednu fizički tešku i napornu utakmicu.”

Zahvaljujemo uvijek susretljivom Marelji na izjavi, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da dodamo:

Neka bolja momčad pobijedi, pa makar to bio i Mornar 😀

 

 

 

 

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security