prvenstvo hrvatske za seniore – 3. kolo

Nažalost, zbog epidemioloških mjera i dalje nastavljamo utakmice bez gledatelja. Ljubitelji vaterpola i navijači Mornara ipak neće biti uskraćeni. Naime i ovaj put ćete biti u mogućnosti pratiti utakmicu u direktnom prijenosu, na YouTube kanalu (datum i vrijeme početka utakmice nalaze se na uvodnoj slici ovog članka);

MORNAR BS – MEDVEŠČAK (live)

 

Dvi, tri riči …

Evo nam treće utakmice zaredom na domaćem bazenu. Prva dva kola prvenstva su nam „donijela“ stopostotan učinak i dvije važne pobjede. Utakmica protiv Galeba je prošla možda lakše nego smo očekivali, međutim zato nas je u drugom kolu dočekao pravi triler. Rezultat svi znate, a kako smo pratili medije vidjeli smo da ga znaju i oni koji su možda i „po prvi put u životu“ čuli za vaterpolo ( nismo u potpunosti sigurni, ali čini nam se da incident nakon posljednjeg zvižduka nije prenio jedino THE NEW YORK TIMES ).

Netom nakon što je sirena odsvirala kraj došlo je do…….. i onda je…….pa su……i tako se kako smo sad detaljno opisali, na kraju srećom sve ipak završilo bez težih posljedica. Ono što nam se sviđa i što je najbitnije u toj situaciji, izlaskom iz bazena sve je ipak završilo stiskom ruke i sportskim pozdravima obiju strana.

DVA MARINA  (Verzija 2.0)

Kao i nakon prošle utakmice ponovo su u „igri“ naša dva Marina, ali ovaj put tako što nisu u igri. Disciplinska komisija HVS-a kaznila je našeg golmana Marina Kordića i našeg golgetera Marina Vrdoljaka sa po dvije utakmice zabrane igranja, odnosno gledanja svoje ekipe na livestreamu.

Između vratnica ćemo umjesto “Korde” imati mladog Roka Pavića, koji je ljetos sa svojim juniorima uzeo zlatnu medalju na kupu Hrvatske, a ujedno je proglašen za najboljeg golmana turnira. Dakle, naša budućnost je već naša sadašnjost.

U napadu će nam nedostajati Vrdoljakovi golovi ali se ipak nadamo da će u nedostatku Marina, svoje pogotke upisivati „neki novi klinci“. Sigurni smo da  svoje nišanske sprave već namještaju: Solje, Butić, Roko i Duje Akrap, Jakovčević….a rezultat toga ćemo vidjeti u bazenu. S obzirom na sve gore spomenuto, ne očekuje nas nimalo lagana utakmica. Bez obzira na sve poteškoće znamo da nas naši mladići neće razočarati, da će ostaviti srce u bazenu, pa šta bude!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security