prvenstvo hrvatske za seniore – 7. kolo

Zbog svima nam dobro poznate situacije preskačemo 6. kolo protiv Juga (igrati će se u srijedu 24.11) , pa sukladno rasporedu idemo direktno na 7. kolo prvenstva.

Publika je i dalje “persona non grata” ali zato nas možete bodriti ispred vaših monitora, tableta (ne mislimo na lijekove), mobitela …itd.

Na naslovnoj slici članka su datum i vrijeme početka utakmice, a prijenos uživo možete pratiti klikom na ovaj link:

MORNAR BS – MLADOST

Konačno da i mi dočekamo jednu laganu utakmicu 😀

U goste nam dolazi ozbiljna momčad zagrebačke Mladosti, koja je već tradicionalno svaku sezonu pretendent za naslov prvaka. Pod ozbiljna momčad ne mislimo automatski da smo mi neozbiljni (daleko od toga), nego su nam na umu više bila financijska sredstva a samim tim i ambicije koje ulažu u klub. Imaju odličnu momčad, pokriveni su na svim pozicijama, raspolažu i sa nekoliko pripadnika “Barakuda” (Bukić, Vrlić, Miloš, kapetan Bušlje)…tako da su i više nego veliki favoriti u ovom susretu. Mladost je nedavno igrala i kvalifikacije za Ligu prvaka, ali kako su u turnir ušli sa dosta poteškoća uzrokovanih Korona virusom, nisu uspjeli izboriti daljnji plasman u prestižnom natjecanju. Možda su upravo zdravstveni problemi razlog što ih je u posljednjoj utakmici kvalifikacija, samo jedan zgoditak manjka koštao nastupa u ovogodišnjoj sezoni Lige prvaka.

Sad da se vratimo na našu polu-zezanciju u uvodu teksta, o laganoj utakmici. Kako smo već rekli da je Mladost ogroman favorit, šanse definitivno “ne govore” u našu korist, pa samim tim nemamo nikakvog rezultatskog opterećenja. Naime, jedino u tom pogledu nam je ovo “lagana” utakmica, lišeni smo većeg psihološkog pritiska. E, sada sa druge strane, Mladost ima dobre i brze plivače, moćne centre … tako da će sa fizičke strane biti jako zahtjevno sve to “pohvatati”. Nije ovo nikakav uvod u predaju jer mi to tako ne radimo, nego jednostavno neko realno stanje stvari “na papiru”. Papir je uvijek jedno a teren drugo, pa bez obzira na sve gore navedeno, znamo da će naši mladići dati sve od sebe i da nikakva predaja ni na papiru ni u bazenu nije opcija. Svjedočili smo već mnogo puta, takvo nešto jednostavno nije zapisano u njihovom DNK.

Oni jesu velika Mladost, mi smo samo mladost velikog srca i dobro ćemo se potruditi da im ni malo ne olakšamo ovu utakmicu!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security