RVL / ZAGREB / 1.KOLO – MLADOST

REGIONALNA VATERPOLO LIGA, 03. OŽUJAK / ZAGREB

Za uključivanje i zagrijavanje “turnirskog moda” takmičenja, iskoristili smo domaćina turnira, ekipu zagrebačke Mladosti. Možda bi točnije bilo napisati da su oni “iskoristili” nas, obzirom da su bodovi na kraju utakmice jednim klikom transferirani na njihov (javni) bodovni račun. Prema našim najavama, Mladost je u svim našim dosadašnjim međubazenskim (među-sobnim zvuči čudno!) susretima već pokazala da su favoriti utakmice, pa im dosljednost nije izostala ni ovog puta. Za razliku od nekih prethodnih susreta, ovaj put smo u utakmicu ušli čvrsto, borbeno, jako … te smo pune dvije četvrtine držali utakmicu u neizvjesnosti.

Odmor na poluvremenu očito nam nije dobro sjeo, jer smo se odmarali s prednošću od 5:6 na semaforu, a povratkom u igru u 3/4 susreta domaćin nam je isporučio četiri zgoditka zaredom – dok je u isto vrijeme naša isporuka zakazala. Da suci nisu baš toliko inzistirali na pravilima, u smislu da nije dovoljno odigrati samo pola utakmice, iz ovog susreta izašli bi kao pobjednici. U tom slučaju, bili bi nas poštedjeli većeg broja isključenja kao i velikog broja pucačkih promašaja, koji su se nastavili od završetka odmora pa sve do kraja utakmice.

Nemamo posebnog razloga za nezadovoljstvo, jer bi pobjeda protiv Mladosti ipak spadala u rubriku kojoj se uvijek nekako nadamo – ugodnih iznenađenja.

Kad smo već kod iznenađenja, sutra nam je važna utakmica protiv protiv Budve, pa se ovaj put nadamo da ćemo kad već izostaju ugodna iznenađenja, biti bar lišeni onih neugodnih. Samo informacije radi, ekipa Budve je danas poražena od splitskog Jadrana rezultatom 17:11, što ipak nije nekakvo posebno mjerilo primjenjivo na naš susret … dapače, očekujemo tešku, rovovsku bitku, prsa o prsa, pa neka bolja momčad pobijedi!

Ajmo po te bodove Mornari! Vrime je!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security