RVL / ZAGREB / 3.KOLO – JADRAN HN

REGIONALNA VATERPOLO LIGA, 05. OŽUJAK / ZAGREB

🔹 Nakon osvojenog boda u jučerašnjoj drami s Budvom, u današnju utakmicu ušli smo potpuno rasterećeno. Samim izostankom “moranja”, odnosno imperativa osvajanja bodova, prikazana igra bila je puno lepršavija od jučer prikazane. Ponovno se pokazalo koliko su nam važne jake i teške utakmice kroz koje se gradi iskustvo, pa samim tim i mirnoća potrebna u nekim sadašnjim ali i budućim ključnim trenutcima.

Danas smo, valjda lišeni grča, dočekali da se osim M.Vrdoljaka i preostali dio momčadi malo više uključi u samu realizaciju “projekta” kodnog imena; “Napad”! Jučer smo pokazali da (ako baš treba), možemo jako dobro odigrati obranu a danas smo se malo više oslobodili i u napadu. Ofenzivnom dijelu uz uvijek spominjanog Marina V. danas su se pridružili i braća Akrap, F. Bušelić pa čak i L. Dužević. Iako je potonji zbog tri prekršaja u utakmici sudjelovao jako kratko (činilo se da mu se jako žurilo pod tuševe) ostavivši svog suigrača Duju Buzdovačića na nemilost protivničkim bekovima, ipak je uhvatio i vremena za postizanje zgoditka. Tko zna šta bi bilo da je igrao cijelu utakmicu …

Roko Akrap

Obzirom da smo jučerašnjim osvojenim bodom zadržali pretposljednje mjesto u ovom elitnom društvu, trebali bi biti pošteđeni direktnog ispadanja iz njega. Kažemo trebali, jer ukoliko Budva u sutrašnjoj utakmici protiv C.Zvezde ne ostvari iznenađenje ravno osvajanju Eurojackpota, direktno bez prava žalbe napuštaju Premier RVL. U tom slučaju mi kao pretposljednji, imamo “pravo žalbe” kroz utakmice play-out sistema, te ovisno o našem rezultatu uvažavanja iste.

Iako i nama sutra predstoji još jedna utakmica, u kojoj bi eventualnim osvajanjem bodova protiv Novog Beograda naša kompletna momčad ušla direktno u kuću slavnih!

Idemo Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security