vaterpolski kup hrvatske

SENIORSKI KUP HRVATSKE

ŠIBENIK- ZAGREB, 27.-29-LISTOPADA

Zbog ovogodišnjeg pretrpanog vaterpolskog kalendara, na snazi je pomalo neuobičajen sustav natjecanja – koji je prošlogodišnje finaliste Jug AO i Jadran, smjestio direktno u polufinale takmičenja. Svi ostali ‘obični smrtnici’ za preostala dva slobodna mjesta, boriti će se putem kvalifikacijskih turnira. Osam takvih zainteresiranih ekipa podijeljeno je u dvije skupine, svaka po 4 momčadi. Turniri će se odigrati na dvije lokacije (Zagreb i Šibenik), gdje će pobjednici skupina upotpuniti prazninu u polufinalu.

Kao što možete vidjeti na slici, skupina ‘A’ u koju spadaju: Mladost, Primorje EB, Medveščak te KPK će svoje utakmice odigrati u Zagrebu, dok ćemo mi kao pripadnici skupine ‘B’, svoje bitke voditi u Šibeniku. Domaćinu Solarisu će se tako u skupini ‘B’ osim naše malenkosti, pridružiti i OVK Split te Zadar 1952.

Obzirom da Kup natjecanja često imaju ‘svoja pravila’ ili možda bolje rečeno, ponekad i ‘nemaju pravila’, za detaljniji uvid priupitali smo našeg kapetana, posljednju liniju naše obrane – Marin Kordić:

Očekuju nas tri zahtjevne utakmice u kojima ćemo definitivno tražiti svoje prve ovosezonske pobjede. Ujedno će nam sami turnir jako dobro doći za daljnje uigravanje i napredovanje, kako bi što spremniji dočekali sve izazove koji nas očekuju u nastavku sezone.”

Vaterpolski Kup Hrvatske - Raspored

 

Raspored naših utakmica možete vidjeti na slici gore, a rezultate u stvarnom vremenu možete pratiti na direktnom linku Hrvatskog vaterpolo saveza:

KUP HRVATSKE

Naprid Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security