SPLITSKI KLASIK ZA VIKEND

Raspored natjecanja u 7. kolu Triglav regionalne lige kao najzanimljiviju utakmicu donosi posljednjih godina uvijek aktualan i zanimljiv, jedan od tri splitska derbija, Mornar – Jadran ( subota 19:30). Okrsaji gradskih rivala sa Poljuda i Zvoncaca pljene borbenoscu, cesto puta rezultatskom neizvjesnoscu, bez obzira na stanje ligaske ljestvice i trenutacnu kvalitetu. Nadamo se da će tako biti i ovog puta.

U Poljudu se sraz ceka sa optimizmom. Prezentacijama ove sezone od na pocetku blijedih do kasnije vrlo impresivnih. Osokoljeni osvajanjem velikog boda iz gotovo bezizlazne situacije vikend ranije u Sabcu, gdje su momci trenera Burica pri rezultatu 12:6 goropadnom serijom od 6:0 gotovo potpuno preokrenuli utakmicu za na kraju velikih 12:12!

Na Zvoncacu se fokus cesto mijenja od vikend utakmica u Triglav natjecanju do nastupa u Euroligi preko tjedna. Biti ce zanimljivo vidjeti da li ce efikasno reagirati jadranasi – energetski i mentalno, nakon dva poraza u nizu, posljednjem u Utorak u ruskom Kazanu. Sigurno da im na ruku nece ici ni vrlo daleko putovanje i povratak.

Iz Mornarevog navijackog raspolozenja se nadamo da je mornarica  spremna ponovno nam priredit jos jedan rezultat za veselje i zagospodariti gradom na nekoliko mjeseci do sljedeceg susreta.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security