TREĆA POBJEDA ZAREDOM!

3.KOLO PRVENSTVA HRVATSKE
MEDVEŠČAK – MORNAR  6:10
(2:3), (2:2), (1:2), (1:3)
Strijelci / Mornar: Hrvatić (2), Stojanac (2), Bušelić (2), Buzdovačić (2), Prezzi (1), Gudurić (1).

Treću pobjedu u nizu, za važni uspon na ljestvici, ostvarili su naši senioru u sklopu Prvenstva Hrvatske. Našu treću, a svoju prvu u uspješnom debiju na seniorskoj stolici, ostvario je danas Zvonimir Ivanko – u ulozi glavnog stratega Mornara, naravno. Nakon što su mu zvijezde iskazale naklonost osvajanjem zlata s juniorskom ekipom, nastavile su ga ‘pratiti’ i u seniorskoj konkurenciji.

Sama utakmica prošla je skoro cijelim svojim dijelom pod našom inicijativom. Otkako je na samom početku Stojanac ‘presjekao vrpcu’ za početno vodstvo od 0:1, te su mu se pridružili Hrvatić i Gudurić, domaćini su u par navrata zaprijetili, no međutim uspjeli su stići samo do kratkotrajnih izjednačenja. Bodovna dilema počela je svoj konačni rasplet kada smo golovima Hrvatića i Buzdovačića otišli na 5:7. U isto vrijeme odlični Kordić na golu zaustavljao je veliku većinu protivničkih udaraca, učinivši njihove napade jalovim. Iako smo nastupili bez već duže vrijeme ozljeđenog Čumbelića, te ‘prvog zamjenika’ na centarskoj poziciji – Dragoševića, ekipa je još jednom pokazala da ima karakter. Kad smo već kod karaktera, na poziciji drugog centra drugi put zaredom nastupio je maloljetni Duje Katunarić, koji manjak svog iskustva i godina, nadoknađuje iznimnom borbom.

Sve u svemu, vrlo dobra i borbena predstava mladih Mornara, čiji napredak je evidentan iz utakmice u utakmicu. Bravo ekipa!

Naprid Mornari!

 

 

 

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security