USUSRET NOVOJ SEZONI

Nova seniorska sezona već je pred vratima, a donosi nam i poneke promjene, odnosno zaokrete u radu našeg kluba. Osim samog povratka našeg starog naziva, nova sezona donosi nam i neke nove ‘vjetrove’. Vjerojatno je najneinteresantnija vijest je da će se od ove sezone u ulozi seniora Mornara, naći najvećim dijelom juniorske, ili doslovno dojučerašnje juniorske snage. Tako će se u punokrvnoj seniorskoj konkurenciji pronaći mladići od kojih je dio već imao priliku okusiti zahtjevno breme seniorskih minuta.

Iznimke iz juniorskog pogona možemo pronaći u imenima Marina Kordića, Duje Buzdovačića, Roka Gudurića, Bruna Hrvatića, Petra Uvodića te Ferdinanda Bušelića, koji su ipak ponešto ranije odradili svoj juniorski staž. Sama ta činjenica govori u prilog konstataciji da je ovo vrlo vjerojatno jedna od najmlađih naših seniorskih ekipa.

Obzirom nas čeka poprilično zahtjevan nastup u ‘plesu milijuna’ elitne Regionalne Premier lige, više nego srdačnu dobrodošlicu izraziti ćemo nekim novim splitskim momcima, koji su od ove sezone odlučiti nastupati ‘pod hastagom’ #Mornari.

Radi se o nekoliko (točnije šest) talentiranih juniorskih imena, koji će se rame uz rame, ravnopravno sa svima ostalima, boriti za natjecateljsku kapicu.

‘Sa Zente’ su nam tako pristigli:

  • Karlo Dragošević (rođ.2006.g)
  • Nikola Prezzi (2006.g) te
  • Pave Govorko (2005.g)

dok nam je drugi tercet stigao iz splitske ‘Uvale Baluni’:

  • Robert Stojanac (2004.g)
  • Luka Dodoja (2005.g) te
  • Duje Đula (2003.g)
S lijeva na desno: Luka Dodoja, Duje Đula, Robert Stojanac, Pave Govorko, Karlo Dragošević, Nikola Prezzi.

Momci, dobrodošli u Mornara!

Kako nas ubrzo očekuje i sam početak Regionalne Lige, upitali smo trenera Borisa Pavlovića o očekivanjima u novoj sezoni:

Kao i u svakoj prethodnoj, tako nas i u ovoj očekuju novi izazovi. U iščekivanju prvih službenih utakmica, ali i tijekom ovih mjesec dana priprema, ovogodišnja mlađahna ekipa Mornara zasigurno će biti; motivirana, brža, poletnija, agresivnija i željna dokazivanja. To je upravo ono što ja kao trener tražim od njih samih. Pripreme idu odlično, svi ulažu svoj maksimum, kako u kolektivnom tako i u individualnom radu. To je ono što me kao trenera jako veseli, a istovremeno pruža povratnu informaciju o daljnjem nastavku. Što će nam to sve donijeti, te kako će se stvari odvijati, ostaje nam tek za vidjeti. Strpljenja će itekako trebati, ali zasigurno su jedna odlična škvadra u svakom pogledu!

Zahvaljujemo Popu (op.a Boris Pavlović) na njegovom uvidu u cjelokupnu situaciju, te nam samo preostaje da cijeloj ekipi poželimo što više uspjeha u nadolazećoj sezoni.

Naprid Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security