Uzvratna utakmica razigravanja – Havk Mladost

 Zagreb / 29.Ožujak / 20:30h

🔹Na rasporedu nam je druga dionica puta koji vodi prema polufinalu Prvenstva Hrvatske. Obzirom da se u utakmicama razigravanja osim same pobjede, računa i ostvarena gol razlika – bez sustezanja možemo izjaviti da ćemo gore spomenutim putem teško proći. Kao što vjerojatno znate, Mladost nas je u prvom susretu u Splitu porazila rezultatom 9:14, te samim tim napravila ogroman korak prema cilju. Iako smo u prvom susretu pokazali srce i karakter, pa čak bili i u prilici da malo ‘začinimo’ uzvrat, zaostatak od 5 golova popriličan je zalogaj. Iako su sportska borilišta upravo stvorena za iznenađenja, te ih nikada ne možemo isključiti, ipak bi se u ovom slučaju natjecateljska draž mogla naći u svom bljeđem izdanju.

Naravno da na put ne nosimo bijelu zastavu, međutim Mladost se pokazala kao vrlo zrela ekipa, koja bi jako teško mogla ispustiti ovoliku prednost. Da bi natjecateljska draž bila još bljeđa nego je trebala, ‘pobrinuo’ se Roko Akrap – koji je tijekom prve utakmice u trenutnu najveće inspiracije, koristeći loptu kao alat, započeo s redizajniranjem bazenskog stropa. Nažalost suci nisu imali razumijevanja za njegov neupitni talent dizajniranja interijera, te su mu neslaganje iskazali dodjelom ‘stilskog’ crvenog kartona. Obzirom da bazen Mladosti ima poprilično dobro dizajniran strop, te nema potrebu za redizajniranjem, slagao se s tim ili ne – Roko će prisilno izostati s uzvratne utakmice.

Bez obzira na cjelokupnu situaciju,  svejedno možemo pokazati da nemamo respekt, da imamo ‘dišpet’, i da se unatoč svemu – ne predajemo!

Naprid Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security