Mornar - Solaris, utakmica za 5.mjesto Prvenstva Hrvatske

Uzvratna utakmica za 5.mjesto

21.Travnja / 20:00h

🔹 Nakon gostujućeg poraza od 11:9 u prvom dvoboju, utakmica na domaćem terenu iznjedriti će odluku o nastavku ili o obustavi daljnjeg protokola za 5. poziciju. Podsjetimo da se utakmice za 5.mjesto igraju isključivo na dvije pobjede, pritom ignorirajući ostvarenu gol razliku. Najzornije rečeno, ukoliko pobjeda ovog puta pripadne nama – preostaje nam još jedan susret u Šibeniku. S druge strane, ukoliko do pobjede dođu gosti, ovom utakmicom zaključujemo sezonu na konačnom 6.mjestu.

Vratimo se nekoliko dana unatrag, kada se u prvom susretu nismo baš najbolje snašli, dopustivši protivniku da nas uhvati skoro pa u ‘suhim mudantinama’. Našim zakašnjelim paljenjem protivnik je na samom početku uspio ostvariti solidnu prednost, koju smo pri kraju utakmice umalo i sustigli, međutim zadano vrijeme bilo je neumoljivo. Dogode se svakom tako ti neki dani u mjesecu, u kojim jednostavno ništa ne polazi za rukom. Upravo u Šibeniku svjedočili smo baš takvom danu, gdje smo ispucali više ćoraka od satnije ročnika na vojnoj vježbi.

Bilo bi pa skoro i nemoguće da se ista situacija u ovako kratkom razdoblju ponovi još jednom, pa smo tako uvjerenja da ‘municija’ ovog puta neće biti samo manevarska. Svi zakoni; velikih brojeva, malih brojeva, rimskih brojeva, velikih slova, malih slova … pa čak i zakon spojenih posuda – trebali bi ovog puta biti na našoj strani. Zakoni se u bazenu ipak neće uspostaviti sami od sebe, već trebaju jak poticaj s naše strane – za kojeg smo uvjereni da neće izostati!

Naprid Mornari!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security