završeno je ph za juniore

SPLIT 19 – 21.02.2021

Završen je finalni turnir PH za Juniore, koji se u našoj organizaciji odigrao u Splitu.

Prvom utakmicom u četvrtfinalu protiv Zadra, laganom pobjedom od 14:5 smo ušli u otvaranje turnira.  Sutrašnji dan već nam je donio polufinalnu utakmicu protiv momčadi splitskog Jadrana, za kojom ostaje veliki žal. Naime, utakmica je u regularnom vremenu završena sa rezultatom 5:5, te smo pristupili izvođenju peteraca – gdje je momčad Jadrana ipak bio malo s(p)retnija. Osjećaj za propuštenom prilikom nije se pojavio tek nakon lutrije sa petercima, već završetkom regularnog vremena u kojem smo pokazali da smo za nijansu ipak bili bolja momčad, ali nam je nedostajalo samo malo sportske sreće da se nađemo u finalu. Bili smo u vodstvu najvećim dijelom utakmice, te propustili  sigurno najveću priliku utakmice, kada smo za odlazak na vodstvo od dva razlike promašili peterac…ostaje tako gorak okus u ustima i nakon nekoliko ishitrenih i brzopletih rješenja sa igračem više…moglo je, mogli smo to sve puno bolje – jednostavno nam nije išlo.

Nedjelja nam je donijela utakmicu koja se nikad i nikome ne igra, za treće mjesto. Po nekom nepisanom pravilu i logici, naravno,  momčad koja je manje razočarana izostankom finala najčešće pobjeđuje u ovakvim susretima. U ovom slučaju, kako govori i sam rezultat, to je očigledno bilo Primorje. Naši mladići nakon nes(p)retnog poraza i apsolutnog emocionalnog pražnjenja u polufinalu, jednostavno nisu pronašli snagu i motiv za ovu utakmicu. Nije nam nikakva namjera umanjiti vrijednost pobjede Primorja, dapače apsolutno je zaslužena.

Ovaj put nedostajalo nam je samo malo sportske sreće da umjesto “drvene medalje” uzmemo u najgoru ruku srebrnu, ali možda nam neki drugi put Fortuna (Posejdona ne zanimaju bazeni !) bude malo više naklonjena.

Čestitke svim učesnicima turnira, našim momcima na iskazanom trudu i borbi, te naravno momčadi Jug CO na osvojenoj tituli !

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security