3. Kolo PH / Jadran

23.Listopad, 18:00 h

Nakon dvije pobjede zaredom, “odlazimo na put” na kojem se bodovne nade gase, u goste susjednom Jadranu. Nedavni neizvjesnih gradski derbiji pretvoreni su samo u gradske, gdje su derbiji i neizvjesnost ostali samo kao uspomena. Jadran je prije par sezona krenuo vrlo ozbiljnim financijskim sredstvima u projekt gradnje jake momčadi, koja bi ukoliko se zadrži u sličnom sastavu, bila konstantni pretendent za naslov prvaka države. Na tom polju su za sada jako uspješni, a ovu sezonu s pojačanjima su doista podigli ljestvicu jako visoko. Kako je nedavno u šali rekao i sam njihov kapetan,  Anđelo Šetka: “Kupili smo sve šta smo mogli, kao PSG!” 😀

– otišli: Nikola Milardović (PAOK), Ivo Bego (Trieste), Ivan Domagoj Zović (Szolnok), Ferdinand Bušelić (Mornar BS)

– došli: Nikša Dobud (Pro Recco), Marino Čagalj (Spandau 04), Luka Bukić (Mladost), Konstantin Harkov (Mladost), Mate Anić (Reims), Petar Čondić Kadmenović (Solaris)

Najzvučnija, odnosno javnosti najpoznatija imena prijelaznog roka definitivno su: vrsni centar Dobud, reprezentativac Luka Bukić te ruski bombarder Harkov. Kada njima pridodamo okosnicu momčadi iz prethodnih sezona, Jadran s pravom polaže velike nade u titulu. S takvim sastavom ambicije su proširili van granica lijepe naše, na Europsku Ligu Prvaka – u kojoj se za sada uspješno snalaze.

MORNARI

Dakle razlika u odnosu snaga između nas i Jadrana, čak i na samom papiru je već prevelika da bi im predstavljali moguću bodovnu prijetnju. Slučajnom čitatelju ovog članka ovo bi izgledalo kao već unaprijed izgubljena utakmica, ali nažalost ovo nije SF roman, te je odvajanje od realnosti nemoguće.

Ono što ne možemo smo već nekako između redaka spomenuli, ali ono što možemo je dati sve od sebe, i isključivo zbog sebe, potruditi se da nikome ne “poklanjamo” bodove! Možemo pokazati da imamo duha, dišpeta, da smo svi kao jedan i da se ne plašimo nikoga!  Kako je jednom prilikom rekao košarkaški čarobnjak Michael Jordan: “Treniraj kao da nikad nisi pobijedio, igraj kao da nikad nisi izgubio!”

Rezultat u realnom vremenu možete pratiti na službenoj HVS stranici, na linku:

JADRAN – MORNAR

NAPOMENA: Ulazak na tribine dozvoljen je isključivo uz ispravnu COVID potvrdu! 

Livestream utakmice:

LIVE UTAKMICA

Naprid Mornari!

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security