7. kolo – torpediranje sa prvog mjesta

Golom Paola Jakovčevića smo poveli sa 1:0 i …poslije….nema poslije, to je bilo to. Mladost je preuzela igru u svoje ruke i jakim tempom držala cijelu utakmicu, do samog kraja. Učinilo nam se, ali ipak nismo sigurni, kao da su igrači Mladosti bili ljutiti što su ispali iz Lige prvaka pa su željeli iskaliti svoj “bijes” na nama. Doduše moguće da su imali i dodatni motiv u vidu izbornika Hrvatske reprezentacije Ivice Tucka na tribinama, pa su dali sve od sebe na današnjoj utakmici. Mladost je zbilja pokazala svoj kvalitet, u nijednom trenutku ili u bilo kojem segmentu igre nismo im mogli parirati. Iskontrirali su nas, naplivali, davali su golove kada i kako žele…jednom riječju doslovno torpediranje!

Mladost je naime u današnjoj utakmici bila matematički točno za prve tri znamenke broja ” π “bila bolja od Mornara ( 22:7 = 3.14 ), s čim bi osim same Mladosti (ne naše mladosti nego kluba Mladost) vjerujemo bili zadovoljni i poneki matematičari 😀

Čini se da smo bili u pravu kada smo najavili da će ovo biti lagana utakmica. Tijekom cijelog susreta u nijednom trenutku nismo osjećali stres i pritisak zbog moguće pobijede. Za psihološko olakšanje su se vrlo brzo, i od samog početka pobrinuli igrači Mladosti. Od naših snaga danas ne možemo nikoga posebno izdvojiti jer iako su se svi borili i trudili, kvaliteta gostiju je definitivno bila presudna. Današnjom pobjedom gosti su preuzeli vodeće mjesto na tablici, te tako nas pomaknuli za jednu skalu put dolje.

Sljedeće kolo očekujemo još jednu “laganu” utakmicu jer idemo put Dubrovnika, na dvoboj protiv Juga. Više o tome u sljedećem “broju” koji bi u tiskaru 😀 trebao sutra jer smo u utorak već u Dubrovniku.

 

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security