Mlađe Nade na turniru “Ususret ljetu”

ŠIBENIK, 12.Lipnja

🔹U organizaciji VK Solaris održao se jednodnevni turnir u kategoriji Mlađih Nada, pod nazivom “Ususret ljetu”. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno šest ekipa: Solaris, KPK, Jadran, Zadar, Cavtat te naša malenkost.

Mladi Mornari u Krešimirovom su gradu nastupali pod trenerskim vodstvom prof.Marijana Smoje i Marina Marovića.
Pole position bio nam je u Skupini “A”, gdje nas je visokim porazom od strane domaćina (12:5), a potom i tijesnim poraz od KPK (5:6), i krive i dužne dopala borba za peto mjesto.
Za razliku od prethodne dvije, posljednju utakmicu u nizu smo odnijeli pobjedu rezultatom 6:2, te samim tim zasluženo osvojili 5.mjesto.
Iako na turniru nismo postigli zapaženiji rezultat, a kako možete vidjeti u galeriji slika, naše uzdanice to nije spriječilo ne samo da jedu, pa onda i ručaju, nego su se čak i besramno kupali na plaži! Kao da samo jelo i kupanje nije bilo dovoljno, nego su čak otišli u obilazak gradskih znamenitosti! Bez teksta smo!

Šalu na stranu, kako rezultat sam po sebi nikada nije imperativ (da je gušt, to je) napravili smo jedan lijepi i koristan izlet, kako po pitanju podizanja vaterpolskih vještina, tako i po pitanju upoznavanja Lijepe Naše.
Ovim putem bi se zahvalili organizatoru – VK Solaris na besprijekornoj organizaciji turnira. Hvala Sunčani!
Djelić šibenske atmosfere pogledajte u našoj foto galeriji.
Do slušanja.
Scroll to Top
Malcare WordPress Security