Mlađi Kadeti 7. na finalu Kupa

ŠIBENIK, 06. -09. Listopada

Na turniru Kupa Hrvatske koji se održavao u Šibeniku, naša ekipa Mlađih Kadeta osvojila je pretposljednje, sedmo mjesto. Ukupno osam ekipa bilo je podijeljeno u dvije skupine, gdje smo se mi ždrijebom našli u skupini “B”.

Tu nas je u prvom kolu dočekao aktualni prvak, Medveščak – protiv kojeg nismo imali nikakvih šansi. U prilog tome govori i činjenica da smo utakmicu završili bez postignutog zgoditka, odnosno krajnjim rezultatom 0:7.

Drugo kolo dočekao nas je domaćin a ujedno i bročani s prvenstva Hrvatske, ali kako se kasnije pokazalo i finalist ovog takmičenja. Još jedna jednosmjerna utakmica u kojoj smo ponovo deklasirani. ali ovaj put smo uspjeli postići 2 zgoditka. Rezultat 11:2

Treće kolo protiv Opatije igrali smo bez jednog od ponajboljih pojedinaca – Vice Bućana, bez kojeg su nam šanse bile i više nego bitno umanjene. Protivnik je i ovaj put odnio pobjedu, rezultatom 6:9


Kao posljednja momčad skupine B, zvijezde su nam namijenile borbu za plasman od 5. – 8.mjesta.

Tu nas je dočekala momčad KPK, koja nam se “nudila” da je pobijedimo. Ispromašivali smo sve što smo mogli, ali i ono što nismo. Učinilo nam se da nas je pomalo svladao nekakav strah, trema …te je utakmica u regularnom dijelu završila neriješenim rezultatom. Pristupili smo izvođenju kaznenih udaraca, gdje se za jedan gol uspješnijim pokazao KPK.

Porazom protiv korčulana, preostala nam je utakmica za pretposljednje mjesto prvenstva. Protiv ekipe POŠK 1937 nismo imali nikakvih problema, čini se ni strahova, pa je sam rezulat od 14:6 u našu korist pokazatelj navedenog.

Nekakav zaključak koji bi mogli izvući nakon ovog prvenstva je da bi naša ekipica trebala imati puno više zajedničkih treninga, a ujedno umanjiti značaj modernih uređaja u njihovim životima. Potonje pišemo zbog toga što nam se učnilo da mobiteli igraju puno veću ulogu u njihovim životima, nego šta bi trebali.

U nastavku pogledajte galeriju slika s prvenstva.

Do slušanja!

Scroll to Top
Malcare WordPress Security