Odličan uvod u sezonu!

Pred praznim tribinama (prema napucima nacionalnog stožera) ali zato uz “gužvu” na  live streamu, odigrali smo jednu vrlo dobru utakmicu i značajnom pobjedom ušli u novu sezonu. Sami početak utakmice je već dao neki predznak kako bi to na kraju moglo izgledati. Poveli smo 1:0, 2:0…4:1 i tad smo našim opuštanjem dopustili “galebima” da dođu do izjednačenja. Intervencijama sa klupe period kraćeg opuštanja je brzo završio, ekipa se trgla pa smo tako utakmicu ponovo vratili na naš brzi ritam i na taj način lomili protivnika.

Nakon utakmice riječ smo predali našoj “teškoj artiljeriji”, dobrom duhu i novom kapetanu Mornara – Buzdi  (Duje Buzdovačić);

Kao mlada momčad pokazali smo da ukoliko izvršavamo dogovore koje smo imali sa trenerom prije utakmice, da se nemamo čega bojat i da ćemo s vremenom uz veliki rad i trud, bit sve bolji i bolji. Šta se tiče konkretno utakmice sa Galebom, znali smo di su oni jaki, šta moramo zaustavit, i da ako nametnemo svoj ritam oni nemaju velike šanse protiv nas. Trener nam je reka da samo virujemo u sebe, da smo bolji od njih i tako je na kraju i bilo.”

Od ove godine si  izabran kao novi kapetan momčadi , je li to po tebi velika odgovornost?

Je, najstariji sam u sastavu, volja trenera i svih igrača je bila da ja to preuzmem na sebe. Moje je da to prihvatim, da budem spona između momčadi i trenera i da mladim igračima pomognem da stasaju i to bi bilo to.”

Danas je svoje “vatreno krštenje” po prvi put pod seniorskom kapicom imao Luka Omrčen (2004.g) tako da ovim putem čestitamo njemu, svim ostalim igračima i stručnom stožeru na uspješnom početku sezone!

Ukoliko želite pogledati detaljnu statistiku igrača i cijele utakmice, to možete na ovom linku:

VK Mornar – Galeb MR

 

 

 

 

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security